Home - Články - VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 1. - 7. dubna... Kohouti láska je na obzoru, Vepři, dobrodružství čeká!

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 1. - 7. dubna... Kohouti láska je na obzoru, Vepři, dobrodružství čeká!

vloženo 1. 4. 2024
čas čtení: 2 minuty

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 1. - 7. dubna... Kohouti láska je na obzoru, Vepři, dobrodružství čeká!

Čínský horoskopy na tento týden! Přečtěte si, co vás čeká a čemu se raději vyvarovat! Buďte připraveni!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Ve vztahových záležitostech se tento týden ve vašem životě objeví celkem slušný zmatek. Osoba, která je vám duševně velmi blízká, na vás bude naléhat, abyste udělali jedno důležité rozhodnutí, ale vám se do toho nebude … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Po většinu týdne se budete věnovat jednomu důležitému projektu, který bude vypadat velmi slibně, ale bude vyžadovat vaše plné nasazení. Námaha se vám vyplatí a všechno dopadne skvěle. Volného času vám sice moc … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Na začátku týdne vás přepadnou pochybnosti o tom, jestli jste jednu věc udělali správně. Bude vás to trápit, přestože víte, že už na tom nejspíš nic nezměníte. Až jedna nová informace vás ujistí, že vaše intuice vám nelhala a vše je v … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Na začátku týdne se budete cítit trochu zmateně, protože budete mít pocit, že někdo z vašich blízkých od vás čeká něco, co mu nemůžete, nebo nechcete poskytnout. Budete z toho mít trochu nepříjemný pocit, případně však zanedlouho  … ČTĚTE VÍCE!


Drak
Trochu se obáváte, že jste v jedné vztahové záležitosti něco udělali špatně. Budete o tom hodně přemýšlet, což bude odvádět vaši pozornost od práce. Rozhovor s jednou dobrou kamarádkou u kávy nebo skleničky něčeho dobrého vás o… ČTĚTE VÍCE!

Had
Do nového týdne vstoupíte s velkými ambicemi a plány, ale čas ukáže, že bude nutné je trochu pozměnit. Události, které jsou před vámi, zamíchají kartami vašich plánů, a nejvýraznější změny se stanou v mezilidských v… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
V první části týdne vám bude myšlenky naplno zaměstnávat jedno nedorozumění, protože se budete obávat případných následků. Nakonec se vám to však povede krásně vyžehlit a urovnat a ani to nebude stát tolik námahy. Zároveň se … ČTĚTE VÍCE!

Koza
V první polovině týdne si budete užívat klidnějšího období, ale nebude to trvat příliš dlouho. V dalších dnech se na vás navalí úplně nové povinnosti, především pracovní, ale naštěstí to budou věci, které vás budou bavit. V lásce a vztazích vás bude po … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Již delší dobu je situace ve vašem milostném životě poměrně zamotaná, i když některé věci raději odsunujete do pozadí a příliš se jimi nezabýváte. Je to tak dobře, protože tento týden si práce bude vyžadovat mnohem víc pozornosti a energie než … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Tento týden vám přinese velmi zajímavé události ve vztazích. Bude to souviset jak s láskou a sexem, tak i s prací, lze říct, že tyto oblasti budou s … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Komplikovaná vztahová situace, ve které se ocitnete, vás už nebude bavit, a proto se rozhodnete vsadit na upřímnost a otevřenost. Vaše okolí bude vašim přístupem nejprve trochu překvapené, ale nakonec se ukáže, že se vám  … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Na začátku týdne překvapivě dostanete chuť udělat něco originálního a neotřelého, takže skoro nebudete poznávat sami sebe. Svou roli v tom bude hrát i láska, která vás tento týden pořádně překvapí. Komunikace s lidmi o… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.