Home - Články - Velikonoční pondělí a 1.apríl! Vtipy podle znamení a tipy na žertíky!

Velikonoční pondělí a 1.apríl! Vtipy podle znamení a tipy na žertíky!

vloženo 1. 4. 2024
čas čtení: 4 minuty

Velikonoční pondělí a 1.apríl! Vtipy podle znamení a tipy na žertíky!

Udělej si dnes beztrestně legraci ze svých blízkých! Vždyť je 1.apríl! Vyveď je aprílovým žertem podle jejich znamení zvěrokruhu! Máme pro Tebe několi tady několik tipů, které by mohly vyhovovat jednotlivým povahám.

sdílet článek na facebooku

Beran (21. března – 19. dubna)
Berani milují akci a dobrodružství, takže žert, který zahrnuje fyzickou aktivitu nebo "lov na poklad", by je mohl dobře pobavit. Naplánuj falešnou dobrodružnou výpravu s "mapou pokladu", která nakonec vede k vtipnému, neškodnému překvapení.

Býk (20. dubna – 20. května)
Býci jsou známí svou láskou k pohodlí a jídlu, takže změna jejich oblíbené pochoutky na něco nečekaně nejedlého (například jedlé, ale nechutné) by mohla vyvolat zmatené reakce. Ujisti se, že máš po ruce skutečnou pochoutku jako odškodnění!

Blíženci (21. května – 20. června)
Blíženci milují komunikaci, takže falešný zpravodajský bulletin nebo vymyšlený příběh, který jim "prozradíš", by mohl být přesně to pravé. Připrav se na smích, až odhalíš pravdu.

Rak (21. června – 22. července)
Raci jsou citliví a orientovaní na rodinu, takže nezapomeň, že žert by měl být velmi jemný. Falešné překvapení v podobě "ztraceného" předmětu, který má pro ně zvláštní význam, by mohlo vyvolat překvapení a následnou úlevu.

Lev (23. července – 22. srpna)
Lvi milují pozornost, takže falešný plán na oslavu jejich "nečekaného úspěchu" by je mohl na chvíli zaskočit a zároveň pobavit, když zjistí, že jde o žert.

Panna (23. srpna – 22. září)
Panny jsou orientované na detail a milují pořádek, takže drobný žert, který způsobí mírný chaos v jejich pečlivě uspořádaném prostředí (například přehození několika knih v knihovně), by mohl být zdrojem zábavy.

 
Váhy (23. září – 22. října)
Váhy milují harmonii a krásu, takže neškodný žert spojený s módním faux pas nebo vtipnou změnou v dekoraci domova by je mohl rozveselit.

Štír (23. října – 21. listopadu)
Štíři mají rádi tajemno, takže žert, který zahrnuje "ztracený poklad" nebo falešnou hádanku, by mohl být pro ně vzrušujícím zážitkem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)
Střelci jsou dobrodruzi a milují smích, takže absurdní nebo nadsazený žert, který je zavede na divokou honičku nebo do zmatené situace, je určitě pobaví!

Kozoroh (22.prosince - 19.ledna)
Jsou praktičtí a milují tradice, takže žert, který by testoval jejich smysl pro praktičnost, jako je falešný gadget nebo nástroj "budoucnosti" s absurdními funkcemi, by je mohl pobavit, zatímco se snaží přijít na to, jak to funguje.

Vodnář (20. ledna – 18. února) 
Vodnáři jsou nezávislí a mají rádi vše netradiční, takže originální žert, který vyzývá konvence, jako například vytvoření falešného uměleckého díla z domácích předmětů a tvrzení, že jde o dílo slavného umělce, by mohl vyvolat zvědavost a smích.

Ryby (19. února – 20. března) 
Ryby jsou intuitivní a snové, takže žert, který apeluje na jejich lásku k fantazii, jako je falešná pozvánka na tajemnou večeři v "jiném světě" nebo "výlet do kouzelné země", by je mohl na moment pohltit a poté příjemně pobavit.

A zde je pár tipů na několik aprílových žertíků

Čokoládová vajíčka plná překvapení
Představte si nadšení vašich blízkých při pohledu na lákavá čokoládová vajíčka, jen aby po prvním kousnutí zjistili, že jsou vyrobená z plastelíny. Zachyťte jejich výrazy na kameru pro nezapomenutelné momenty!

Vodotrysk Překvapení
Změňte běžnou vodu z kohoutku na zářivě modrý nebo zelený pramen s pomocí neviditelného potravinářského barviva umístěného ve filtru. Sledujte, jak domácnost zírá na nečekaně barevný proud vody!


Falešný Hmyz v Ledničce 
Umístěte realisticky vypadající gumový hmyz do ledničky nebo do nádob s jídlem. Když vaši blízcí otevřou ledničku pro ranní snack, jejich výkřiky budou k nezaplacení.

Rozbitý Mobilní Telefon 
Stažením aplikace, která simuluje rozbitou obrazovku, nechte telefon "náhodou" na viditelném místě. Sledujte, jak rodina a přátelé panikaří, když se pokouší zjistit, jak k nehodě došlo.

Překvapivý vstup do sprchy 
Umístěte čirou fólii napříč dveřmi koupelny nebo sprchového koutu v úrovni hlavy. Když váš nic netušící oběť ráno vstoupí do sprchy, narazí na neviditelnou bariéru, která zaručeně přinese nezapomenutelný start do nového dne.

Mýdlo, které nechce pěnit Pokryjte mýdlo v koupelně průhledným lakem na nehty. Když se někdo pokusí mýdlo použít

Cukr vs. Sůl 
Vyměňte obsah cukřenky a slánky. Sledujte, jak se rodinné snídaně stávají nečekaně "zajímavějšími", když se cukr v kávě promění v sůl.

Zázračná voda Nabídněte domácím "zázračnou vodu", která mění barvu - jednoduše přidejte několik kapek potravinářského barviva do džbánu s vodou, aniž by to někdo viděl. Při nalévání bude voda nečekaně barevná, což způsobí zmatené, ale veselé reakce.

Zmizelá technologie 
Přelepte kus černé lepicí pásky přes senzor myši nebo dálkového ovladače. Sledujte, jak se vaši blízcí snaží pochopit, proč jejich zařízení náhle "přestalo fungovat".

Nápojový mix-up 

Nabídněte rodině nebo spolubydlícím sklenici "džusu", který je ve skutečnosti barvená voda s potravinářskými barvivy. Jejich zmatené obličeje při prvním ochutnání budou k nezaplacení.

Falešný update 
Nastavte na počítači nebo telefonu rodinného člena obrázek obrazovky s "aktualizací systému", která se zdá být zaseknutá na 99%. Sledujte, jak se snaží zjistit, proč jejich zařízení neprochází aktualizací.

Tyto žertíky by měly přinést spoustu zábavy a smíchu, aniž by způsobily větší nepříjemnosti nebo stres. Vždy pamatujte na dobrý vkus a cit pro situaci, abyste zajistili, že vaše aprílové žerty přinesou radost a ne zklamání.

Veselý apríl přeje Astrohled!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.