Home - Články - Týdenní Horoskop LÁSKY na 1.4. - 7.4... Panny mají ctitele, Berani žhnou touhou!

Týdenní Horoskop LÁSKY na 1.4. - 7.4... Panny mají ctitele, Berani žhnou touhou!

vloženo 30. 3. 2024
čas čtení: 1 minuta

Týdenní Horoskop LÁSKY na 1.4. - 7.4... Panny mají ctitele, Berani žhnou touhou!

Co přinese první dubnový týden v lásce vám? Připravte se!

sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce budete v tomto období cítit silnou touhu po vášnivých a intenzivních vztazích, po kterých skrytě toužíte. Buďte i proto otevření novým zkušenostem a projevte své city.

Býk
Buďte trpěliví a soustředění na svého partnera a projevujte mu svou lásku svými činy. Tento týden se vám může podařit upevnit a prohloubit vaše romantické i kamarádské vztahy.

Blíženci
Svého partnera překvapte originálními nápady a projevy náklonnosti. Ten vás za to bude doslova na rukou nosit a navíc se vyhnete stereotypu, který trápí vaše kamarády v okolí.

Rak
Vaše citlivost a také péče o druhé se vám v lásce bude vyplácet. Buďte otevření svým emocím a projevujte svou lásku s upřímností a něhou. Uvidíte, jak se vám vztah výrazně zlepší.


Lev
Až příliš často se díváte přes plot k sousedům a díky tomu hledáte ve svém vlastním vztahu spoustu chybiček, které vás úplně zbytečně trápí. Soustřeďte se jen na sebe a svůj vztah.

Panna
Pohybuje se kolem vás osoba, která má o vás zájem. Vy ale city tohoto jedince neoplácíte a nevíte, jak mu to co nejjemněji naznačit. Nejhorší je, že tato osoba neslyší slovo ne.

Váhy
Snažte se tento týden najít pevnou rovnováhu mezi dáváním a přijímáním lásky ale také porozuměním. Buďte otevření kompromisům a spolupráci s partnerem. To vás vzájemně posílí.

Štír
Vášeň a intenzita se v lásce může projevit velmi silně. Otevřete se svým emocím a nebojte se projevit citlivou stránku. Svému partnerovi se snažte důvěřovat a být s ním upřímní.

 
Střelec
V romantickém vztahu si udržujte svobodu a respektujte i potřeby svého partnera. Nezávislost v partnerských vztazích je pro vás oba velice důležitá a je to váš velký společný cíl.

Kozoroh
Vaše věrnost a oddanost vám mohou tento týden přinést stabilitu ve vztahu. Buďte trpěliví a soustředění na svého partnera a snažte se vytvářet společné cíle a plány do budoucna.

Vodnář
Buďte otevření novým zkušenostem a nebojte se vyjádřit své pocity i netradičními způsoby. Svému partnerovi buďte oporou a podporou v jejich cílech. Je to pro něj velice důležité.

Ryby
Vaše empatie vám nyní umožní hluboké spojení s partnerem. Ve vztahu si dejte pozor na to, abyste nezapomínali na vlastní potřeby a hledali rovnováhu mezi dáváním a přijímáním.

 

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.