Home - Články - VELKÝ EROTICKÝ HOROSKOP na měsíc DUBEN!

VELKÝ EROTICKÝ HOROSKOP na měsíc DUBEN!

vloženo 28. 3. 2024
čas čtení: 2 minuty

VELKÝ EROTICKÝ HOROSKOP na měsíc DUBEN!

Měsíc plný erotiky a lásky je tu! Lvi budou zářit a Blíženci se pustí do nových dobrodružství! Co čeká vás? 

sdílet článek na facebooku

Beran
Duben přináší intimnímu životu Beranů novou jiskru. Budete se cítit vášeň a bez uzardění prosazovat své potřeby. Iniciativa je tentokrát na vaší straně. Díky tomu si můžete užívat sex i několikrát denně. Jen se snažte vnímat partnerovy potřeby. Jste tak moc zahledění do sebe, že vám může něco důležitého unikat. Komunikace s partnerem bude klíčem k oboustranné harmonii. Nezadaní Berani jsou v kurzu a seznamování je pro ně hračkou. Moc dobře víte, jak co nejlépe zapůsobit na opačné pohlaví.

Býk
Milí Býci, aprílový čas je ztělesněním stability a jistoty v partnerském životě. Doceňujete kvality svého protějšku a vážíte si toho, co jste společně dokázali vybudovat. Budete cítit, že jste s partnerem propojeni na hlubší úrovni, také intimní život se zintenzivní. Vztahy i snaha o jejich nalezení teď odráží váš smysl pro pevné základy a trvalé hodnoty. Nehledáte žádné chvilkové povyražení. Můžete se těšit na harmonický a spokojený měsíc plný smyslných zážitků a lásky, i když jste zatím nezadaní.

Blíženci
Čtvrtý měsíc letošního roku je pro Blížence časem nových zážitků a dobrodružství v intimním životě. Po celý duben prahnete po větší pestrosti a různorodosti ve vztazích. Nebude vám chybět odvaha vyzkoušet nové věci. Chcete partnera překvapit a vrátit do dlouholetého soužití ztracenou jiskru. Berte tento měsíc jako příležitost pro objevování doposud nepoznaných stránek lásky a intimity. Nebojte se experimentovat. Porozhlédněte se po nabídce hraček pro dospělé, nebo si pořiďte svůdné prádlo.

Rak
Pro Raky je duben ztělesněním hlubokých emocí a intenzivních vztahů. Hodně se zaobíráte vlastním nitrem, takže můžete zapomínat, že na lásku jsou potřeba dva lidé. Zkuste se odstřihnout od vzpomínek na minulost. Něco se v ní možná nepovedlo, ale už to nelze změnit. V partnerství hledáte bezpečí. Intimní život zase potřebujete mít zaštítěný pocitem bezpečí. Pokud máte vyrovnaného partnera, přinese vám to harmonii a pocit naplnění. Můžete se těšit na důvěrné a intimní chvíle, ne jen rychlý sex.


Lev
Apríl přinese Lvům novou dynamiku. Intimní život nabírá na obrátkách a vy máte konečně prostor užít si erotiku podle svých představ. Jste vášniví a nestydíte se zkoušet novinky. Sebevědoměji vyjadřujete své city i touhy. Partnerské vztahy budou po celý měsíc plné dramatických gest, když už něco děláte, pak kolem toho umíte vykouzlit neskutečné divadlo. Seznamování je hračkou. Znáte své silné stránky a umíte na opačné pohlaví zapůsobit. Jen se moc nesoustřeďte na líbivou tvářičku, vnímejte nitro.

Panna
Nadcházející týdny jsou časem sebereflexe. Pro Panny bude důležité pochopení jejich emocí a tužeb v intimním životě. Buďte k sobě upřímní, abyste mohli dojít skutečného štěstí. Možná bude nezbytné odstřihnout se od člověka, ke kterému už necítíte žádnou náklonnost. Vyloučen není ani coming out. Najděte si čas propátrat své nitro. Apríl vám přináší odvahu vydat se na novou cestu. Ve vztahu hledáte rovnováhu mezi dáváním a přijímáním lásky. Citlivost je báječnou vlastností! Nestyďte se za ni. 

Váhy
Harmonie a vyváženost v soukromém životě, takový měsíc čeká vás, milé Váhy. Budete cítit hlubší spojení se svým partnerem a hledat společné zájmy a hodnoty. Otevřená komunikace a snaha o porozumění jsou v dubnu klíčem k udržení vzájemného respektu i lásky. S empatií se zlepší celkové fungování domácnosti. Intimnosti proto neomezujte jen na sex. Najděte si čas partnera obejmout, pohladit nebo mu pošlete vzdušný polibek. Intimní hrátky jsou třešničkou na dortu. Vychutnejte si je až na samý závěr.

Štír
Milí Štíři, v dubnu se těšte na intenzivní emocionální zážitky. Také intimní život prochází jakýmsi přerodem. S přicházejícím jarem se otevíráte novým způsobům projevu lásky. Překvapí to dokonce i drahou polovičku, která náhlé změně chování nemusí rozumět. Vsaďte na upřímnost, otevřená komunikace vás uchrání od hádek i nedorozumění. Partnerské vztahy mají šanci prohloubit se na novou úroveň. Buďte připraveni na zkoumání temných a tajemných stránek života. Za každou cenu zůstaňte ale sami sebou.


Střelec
Jaro je cítit ve vzduchu. Spolu s ním přichází do života Střelců svoboda a touha po dobrodružství. Budete toužit po zážitcích, což ale neznamená nutnost rozchodu nebo rozvodu. Touha po objevování se nevyhýbá společným zájmům s drahou polovičkou. Přesto si rádi dopřejete chvíli času pro sebe. A to už se miláčkovi nemusí tolik líbit. Nestyďte se mluvit o svých potřebách. Otevřete se novým možnostem a nebojte se vyjádřit svou spontaneitu a nezávislost. Vztah nesmí být ani pro jednoho z vás vězením.

Kozoroh
Stabilita i praktičnost, tyto dvě vlastnosti jsou pro dubnový vývoj partnerství charakteristické. Kozorozi budou klást důraz na budování trvalých vztahů. I při hledání potenciální partnera netoužíte po flirtech ani románcích na jednu noc. Aktuální konstelace není pro seznamování příliš vlídná, ale pevná vůle vám pomůže překonat překážky. Jisté odhodlání budete potřebovat i v dlouholetém vztahu. Nepočítejte s tím, že miláček bude skákat podle toho, jak pískáte. Mnohé záležitosti je třeba vyjednat.

Vodnář
Duben je v intimním životě dost nekonvenční. Vodnáři osvěží rutinní partnerství o originální přístup. Každý den ozvláštníte nějakým nezvyklým programem, a to není žádný apríl. Hledáte neotřelé způsoby, jak vyjádřit lásku a komunikovat s partnerem. Díky příznivému postavení Venuše jste otevření změnám a nebojíte se projevit svou jedinečnou osobnost. Stejné výchozí podmínky mají i nezadaní Vodnáři. Buďte upřímní ve své sebeprezentaci. Nic nepředstírejte. Jedině tak můžete najít spřízněnou duši.

Ryby
V dubnu se projeví vrozená rybí citlivost. Intimní život se prohloubí a bude plný něhy. Důležité pro vás nejsou jen doteky, ale také duševní propojení. Snažíte se o empatický přístup a totéž očekáváte od miláčka. To je důležité hlavně v sexu. Zatímco vy jste s frekvencí milování spokojení, protějšek má jiné představy. Nezapomínejte na potřeby druhých a buďte otevření projevování lásky ve všech jejích podobách. Vyjadřujte ji slovy, gesty, pohledy. Neváhejte se rozmazlovat dárky i hezkými zážitky.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.