Home - Články - TAROTOVÁ karta dne je Vůz a dává věci do pohybu

TAROTOVÁ karta dne je Vůz a dává věci do pohybu

vloženo 26. 3. 2024
čas čtení: 3 minuty

TAROTOVÁ karta dne je Vůz a dává věci do pohybu

Karta vůz znamená pokrok a schopnost pokračovat. Z astrologického hlediska je spjata a Marsem, planetou činu a odvahy. Radí, abychom na nic nečekali a do všeho se pustili. Vaše odhodlání vás dokáže dostat na vrchol!

sdílet článek na facebooku

Cesty všeho druhu

Vždy když se objeví tato karta, musíme počítat se zvýšenou aktivitou. Půjde o pohyb, ať už doslova nebo přeneseně. Může vás čekat dlouhá cesta, stejně jako posun v kariéře. Musíte sebrat odvahu a překonat svoje hranice! Vždy ale počítejte s principem příčiny a následku. O co přesně půjde, poznáte až z ostatních karet ve výkladu. Je zde i jistá ambivalentnost vyplývající ze symbolu černé a bílé sfingy vyobrazené na kartě. Právě ony rozhodují, jestli se vydáte dobrým nebo špatným směrem.

Osvěžení ve vztazích

Vůz je přes svůj vojenský charakter nejčastěji spojován se znamením Raka představujícího bezpečí a domov. Jedná se pak o obranu domova a hledání toho správného domu pro vlastní rodinu.


Ve vztazích zavane čerstvý vítr. Nejspíš navážete novou známost nebo obnovíte a od základu překopete stávající vztah. Zažijete milostné dobrodružství, na něž se můžete těšit, zejména když si vytáhnete i kartu Zamilovaní. Možná také navážete vztah na dálku, čemuž napovídají karty Císař a Císařovna. V horším případě doslova utečete z nějakého chomoutu.

Trocha opatrnosti neuškodí

Ve zdravotních otázkách varuje tato karta před nebezpečím zlomenin a úrazů všeobecně. Zvýšený pozor si dávejte, zejména pokud se objeví také karta Věž, to potom může dojít k pádu nebo dopravní nehodě. Hrozí také nachlazení nebo vyčerpání. Naopak s kartou Slunce se můžete těšit na přebytek energie a zlepšení zdravotního stavu.

Vůz je nejlepší kartou k uskutečnění změn, ať už jde o změnu zaměstnání, partnera nebo bydliště. Vaše volba Vám určitě přinese štěstí!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.