Home - Články - Velikonoční tarotový horoskop 2016

Velikonoční tarotový horoskop 2016

sdílet článek na facebooku
vloženo 21. 3. 2016

Velikonoční tarotový horoskop

Těšíte se na blížící se svátky jara? Chcete vědět, co vám přinesou? Přečtěte si váš tarotový horoskop a zjistěte, co vás čeká a nemine o Velikonocích!



Beran

Karta Osm holí
značí rychlost – rychlý vývoj událostí a přímo expresní posun věcí kupředu! To, co se ve vašem dlouho nemohlo pohnout z místa, se konečně začne rychle vyvíjet a bude vám to dělat radost. Může se to týkat rodinných záležitostí, vztahů nebo financí, každopádně to bude něco, o co jste se již dlouho marně snažili – a teď to najednou půjde úplně samo! O velikonočních svátcích se tedy rozhodně nudit nebudete, spíš budete mít co dělat, abyste udrželi krok s rychlým děním kolem vás. Velmi vás překvapí, co budou někteří lidé z vaší rodiny dělat, a bude to příjemné překvapení. Co se týče vašeho partnera, tak toho snad nebudete vůbec poznávat, protože ho najednou budou bavit věci, do kterých se mu předtím příliš nechtělo! S nějakým větším odpočinkem tedy rozhodně nepočítejte, bude se po vás vyžadovat akčnost a aktivita. Nejlepší by bylo, kdybyste sami pořád vymýšleli nějaké nové nápady, co dělat – ale pokud vám nic nepřijde na mysl, nevadí, ostatní to jistě rádi vyřeší za vás!

Býk
Karta Mág
je znamením, že dění ve vaší domácnosti budete mít o svátcích pevně pod svojí kontrolou – i když to na první pohled tak nebude vypadat! Dáte si záležet na tom, aby nebylo poznat, že většinu vašeho svátečního programu a všeho kolem jste vlastně vymysleli vy a raději necháte ostatní, ať si myslí, že to byl jejich nápad – vy však budete vědět své a bude vám to takhle vyhovovat! To však neznamená, že byste chtěli mít všechno po svém, právě naopak – budete se snažit věci zorganizovat tak, abyste uspokojili všechny členy rodiny a jejich požadavky a aby se předešlo hádkám, což může být v některých případech docela oříšek. Pořád budete přemýšlet nad tím, jak najít kompromis, který bude vyhovovat partnerovi, dětem, prarodičům – a samozřejmě taky vám! Samozřejmě, bude to trochu únavné a vyčerpávající, ale odměnou vám budou krásné svátky v kruhu lidí, které máte rádi, a skvělé zážitky spolu s pocitem, že všechno klaplo na výbornou!

Blíženci

Karta Šest holí
značí vítězství a věští vám, že o svátcích se můžete těšit na samé dobré zprávy. Dostanou se k vám novinky, které pro vás budou znamenat úspěch a možná tak trochu i zadostiučinění, protože se ukáže, že navzdory silné opozici jste vy měli pravdu a vaše řešení bylo nejlepší. Teď to konečně uznají i ostatní a dočkáte se zaslouženého obdivu a komplimentů. Těsně před svátky vás velmi potěší i nějaké pozitivní novinky v pracovní oblasti, které budou znamenat buď povýšení nebo peníze navíc, takže budete mít dvojnásobný důvod k radosti. Svátky jara pro vás tedy budou zároveň oslavou vašich životních úspěchů a zdárného dokončení dílčích úkolů, na kterých jste dlouho pracovali. Konečně si trochu odpočinete a načerpáte sílu pro nové úkoly, které jsou před vámi. Teď však ještě nenastal čas na ně myslet, raději si užívejte zasloužené volno a dopřejte si příjemné stránky života, máte na to po dlouhé a neúnavné práci nárok!



Rak

Karta Eso pohárů
vám věští nádherné svátky plné lásky, hlubokých citů, rodinné soudržnosti a partnerské spolupatřičnosti. Ve vztazích s blízkými i s vašim protějškem vám to bude krásně klapat, jako již dávno ne, a na jasném nebi se neobjeví ani jeden mráček, který by mohl narušit vaše štěstí a harmonii. Bude vám však dobře jasné, že láska není pouze o dostávání a přijímání, ale především o dávání, proto se budete všemi možnými způsoby potěšit vaše blízké, udělat jim radost něčím, co mají rádi a dát jim tak najevo, že vám na nich opravdu záleží. Nezadaní Raci se na Velikonoce mohou těšit ještě o to víc, že karta Eso pohárů vám věští novou krásnou zamilovanost! Čeká vás nová slibně se rozvíjející známost, která bude plná romantiky a něžných citů, tak jako to snad lze cítit jenom na jaře! Již od počátku vám bude jasné, že z toho bude vážný vztah, se kterým můžete do budoucna počítat, a podle toho se budete i chovat – na vaší nové lásce vám bude mimořádně záležet!

Lev
Karta Poustevník
vám radí, ať si o svátcích dopřejete alespoň trochu samoty a klidu – potřebujete je, abyste si odpočinuli, zrelaxovali se a načerpali nové psychické síly. Společnost rodiny nebo přátel je sice příjemná, ale i od nich člověk občas potřebuje odpočinout a občasnou chvilku jen tak osamotě zkrátka nic nemůže nahradit! Ideální bude, když budete naslouchat svému vnitřnímu hlasu a vyrazíte si jen tak sami, bez jakékoliv společnosti na příjemný sváteční výlet nebo procházku. Pokud by to vaší rodině nebo partnerovi přišlo divné, nějaká výmluva se jistě najde! Na některé Lvy však možná čeká naopak samota nedobrovolná – vaši blízcí budou mít jiné povinnosti a nebude jim zbývat čas na společné oslavy a posezení ve sváteční atmosféře. Možná vás to bude chvíli mrzet, ale nic si z toho nedělejte, protože právě samota je to, co teď nejvíce potřebujete, takže vlastně zabijete dvě mouchy jednou ránou!

Panna
Karta Král pohárů
vám přináší krásné Velikonoce v rodinném duchu a v harmonické atmosféře. Nejlepší na tom bude, že si nebudete muset s ničím dělat starosti, protože organizační záležitosti a všechno kolem toho perfektně zajistí někdo jiný, nejspíš to bude člověk z okruhu vašich starších příbuzných. Na vás už pak bude jen užívat si příjemné chvíle s blízkými lidmi a odpočinout si od každodenního shonu. Zkrátka ideální rodinné svátky, na jednu věc byste si však přesto měli dávat pozor. Rozhodně se nesnažte narušit zavedené rodinné zvyklosti nějakými novotami a experimentováním, vaši příbuzní pro takové věci nebudou mít vůbec pochopení. Raději se držte zavedených tradice a nepsaných pravidel, i když vám možná občas připadají hloupé a zbytečné. Bude však mnohem lepší přizpůsobit se přirozeným rodinným autoritám a jejich názoru, než riskovat narušení příjemné sváteční pohody zbytečnými výměnami názorů.



Váhy

Karta Viselec
vám předpovídá tak trochu hluché období, kdy se věci dlouho nebudou chtít pohnout z místa. Raději se ani nesnažte je uspěchat, protože byste byli jen zklamání z toho, když to neklapne. Místo toho si užívejte období klidu a odpočinku – v podstatě můžete být docela rádi, že po vás nikdo nic nechce, nemusíte s ničím spěchat a nic vás nestresuje! Je čas odložit na chvíli ambice stranou a dopřát si příjemné zklidnění. To, že v zaměstnání se nic nového neděje, vám vlastně ani moc vadit nebude, spíš vás bude trochu vytáčet, že určití členové rodiny se příliš nemají k aktivitě, kterou od nich očekáváte. Berte to jako výzvu – lepší je nezakládat si své štěstí na tom, co dělají jiní lidé, ale jen na tom, co můžete změnit a ovlivnit vy sami. A platí to i o svátcích! Tak si zachovejte dobrou náladu a nic zvláštního od vašeho okolí nečekejte. Uvidíte, že vám to nakonec bude vyhovovat a užijete si velmi příjemné sváteční dny!

Štír
Karta Velekněžka
je silnou kartou intuice, tajemna a sil mezi nebem a zemí. V nadcházející sváteční době se dostanete do hlubšího kontaktu s tajuplným hlasem vaší intuice, skrze nějž k vám promlouvá vaše vlastní duše, ta zvláštní jiskra života uvnitř vás, kterou si možná v běžných všedních dnech a jejich shonu příliš nevšímáte, ale ve svátečním klidu vám opět dá najevo, že je zde pořád s vámi! Bude vás lákat všechno tajemné, esoterika, věštění a mystika, a to je znamení, že nastal čas ponořit se po dlouhé době opět do rozjímání nad směrováním vašeho života, obrátit se do svého nitra a tam pátrat po opravdovém a hlubokém štěstí a po vašem životním poslání. Velmi nápomocná vám v tom může být meditace, ale také astrologie, horoskopy a věštecké karty nebo kyvadlo. Pokud si v něčem ve svém životě nejste jisti a máte pocit, že na opravdové štěstí teprve čekáte, právě teď nastala ta správná doba ponořit se do vaší duše a hledat odpovědi. To je to nejlepší a zároveň nejdůležitější, co vás letos o jarních svátcích čeká!

Střelec
Karta Král mečů
vám letos o Velikonocích přináší ráznost, rozhodnost a odhodlání pustit se do věcí, které skutečně chcete, i když podmínky k tomu možná nejsou nejpříznivější. Vy však cítíte, že máte velkou vnitřní sílu a vaši nezlomnou vůli nemůže nikdo a nic porazit! Pro každého, kdo by se vám snažil vaše odvážné a možná i trochu dobrodružné nápady vymluvit, máte připravený dobře promyšlený protiargument, kterým hravě vyvrátíte každou pochybnost a ukážete světu, že dobře víte, co chcete a jste ochotni poprat se s případnými překážkami, které vás na vaší cestě mohou potkat! Svátky se tedy ponesou v duchu vašich velkých ambicí a plánů, budete si připravovat něco, co je pro vás do budoucna velmi důležité. Bude to pro vás naprosto prvořadá záležitost – důležitější než rodinné sešlosti, dokonce důležitější než romantika s partnerem. Někdo vám to možná bude mít trochu za zlé a snad se objeví i nějaká ta výčitka, ale ty si nebudete příliš připouštět – víte totiž co chcete a proč to děláte!

Kozoroh
Karta Slunce
vám přináší velmi optimistickou a krásnou věštbu! Je to karta radosti a dětské bezstarostnosti, vaše sváteční dny se tedy ponesou v duchu naprosté pohody a příjemné atmosféry, kterou nebude moct nic narušit. Budete se hodně smát, bavit, těšit ze života a nejlépe se budete cítit ve společnosti dětí a mladších členů rodiny nebo mladších přátel, v jejichž společnosti i vy sami jako kdybyste omládli. Svátky jara budou skvělou příležitostí jak na chvíli vypnout a odpočinout si od stresu a nekonečného náporu úkolů, které vás pronásledují ve všedních dnech. Raději zapomeňte na nápad, že byste si mohli o svátcích vzít nějakou tu práci domů a udělat si náskok, zatímco ostatní mají volno. Stejně byste nic moc nestihli udělat a pouze byste se zbytečně stresovali – a to vám nestojí zato! Raději vypněte mobilní telefon, zapomeňte na služební e-mail a věnujte se jen a pouze svým blízkým, svým koníčkům, udělejte si výlet, zkrátka dělejte to, co vás baví a u čeho si opravdu odpočinete a načerpáte energii!


Vodnář
Karta Tři mince
vám věští, že ještě před příchodem svátků se vám povede dokončit a odevzdat nějaký dílčí pracovní úkol, se kterým jste se nějakou dobu trápili – a budete z toho mít vynikající pocit. Konečně za sebou uvidíte hmatatelné výsledky svojí práce, na které můžete být právem hrdí, a hlavně, konečně si můžete s čistým svědomím dopřát opravdový odpočinek a na pár dní skutečně vypnout, aniž by vás museli stresovat nedokončené úkoly v práci! Ale i když si řeknete, že budete opravdu odpočívat a na práci ani nepomyslíte, nejspíš se vám to nepovede – uvědomíte si, že se z vás stali přece jen už tak trochu workoholici! S blížícím se koncem svátků se tedy pustíte do plánování další etapy vašeho pracovního projektu – a bude vás to velmi bavit, vždyť to bude konečně něco nového a opět budete moct naplno projevit svoji kreativitu a tvořivé nadšení tak, jako to jde jenom v začátcích, když se něco nového teprve plánuje a ještě se neobjevily žádné zádrhele!

Ryby
Karta Císař
je silnou kartou mužského principu, a ten znamená průbojnost, aktivitu, bojovnost a sílu. To jsou vlastnosti, které na vás jako jemné Ryby působí trochu nepřirozeným, agresivním a někdy až odpuzujícím dojmem. A přece je potřeba, abyste se teď právě vy stali těmi silnými Císaři, kteří mají všechno ve svojí moci, jsou přirozenou autoritou a dovedou si prosadit své zájmy a vůli s nekompromisností sobě vlastní! Bude to pro vás výzva, ale vaši blízcí vám dají najevo, že vám nová vůdčí role celkem pasuje. Bude pro vás novinka, že se vlastně nemusíte snažit vyhovět ostatním – nejlepší bude, když si uděláte po svém, a ještě více se bude cenit, když se vám povede strhnout i ostatní, aby se přidali k vaší hře! Uvědomíte si, že vaše okolí vás ve skutečnosti hluboce respektuje a že právě díky tomu, že obvykle jste mírní a vždy raději ustoupíte, se teď ještě více cení, že si projevíte svůj názor a poperete se s protiargumenty se vší sílou, kterou máte k dispozici!

Přečtěte si také náš Jarní velký tarotový horoskop lásky a dozvíte se, co vám do vztahu a lásky přinesou svátky jara. Čtěte ZDE...

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.