Home - Články - Velekněz znamená morální autoritu

Velekněz znamená morální autoritu

vloženo 12. 9. 2017
čas čtení: 3 minuty

Velekněz znamená morální autoritu

Velekněz je jednou ze tří silně ochranitelských karet, která dokáže příznivě ovlivnit jakoukoli situaci. Karta poukazuje na morální hodnoty a na to, co v hloubi duše považuje za správné. Velekněz bývá naším morálním vzorem, k němuž vzhlížíme.

sdílet článek na facebooku

Moudrý učitel

Velekněz většinou představuje konkrétního muže, který je morální autoritou. Může se jednat o našeho učitele nebo nadřízeného, od něhož se nám dostane vedení a moudrých rad. V případě, že se dostanete do nepříznivé situace, zastane se vás vážený člověk. Tato karta rovněž poukazuje na morální vývoj a hledání duchovní cesty. Do roka a do dne totiž zažijeme obrovský duchovní posun. Tento význam ještě posílí, když se ve výkladu objeví i karty Mág nebo Síla.

Úcta ve vztahu


Ve vztazích znamená Velekněz obrovské pouto, které se nezakládá na sexualitě. Mezi partnery panuje silná vzájemná úcta a důvěra. Partneři si rozumí především po intelektuální stránce. Není proto vyloučeno, že půjde pouze o platonický vztah. Velekněz souvisí také s ceremoniemi, takže může být na blízku i svatba.



Pokud se ve výkladu objeví i Velekněžka máme co do činění s ideálním párem. Fungovat to bude i s Císařovnou, ale to už se mohou partneři lišit ve svých očekáváních. Naopak Ďábel varuje před falešným člověkem.

Zdraví

Tato karta souvisí především s nemocemi způsobenými vysokým věkem. Věnujte proto více pozornosti problémům svých rodičů a prarodičů. Dále je potřeba si dávat pozor na neurologická onemocnění a mozkové mrtvice. Není od věci zajít si na preventivní vyšetření.

Nyní je na čase se nechat vést někým moudrým a naučit se vyšším morálním principům. Věřte, že tak vytvoříte hodnoty, které přežijí i vás samotné.

Autor článku

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.