Home - Články - Velekněz znamená morální autoritu

Velekněz znamená morální autoritu

vloženo 12. 9. 2017
čas čtení: 3 minuty

Velekněz znamená morální autoritu

Velekněz je jednou ze tří silně ochranitelských karet, která dokáže příznivě ovlivnit jakoukoli situaci. Karta poukazuje na morální hodnoty a na to, co v hloubi duše považuje za správné. Velekněz bývá naším morálním vzorem, k němuž vzhlížíme.

sdílet článek na facebooku

Moudrý učitel

Velekněz většinou představuje konkrétního muže, který je morální autoritou. Může se jednat o našeho učitele nebo nadřízeného, od něhož se nám dostane vedení a moudrých rad. V případě, že se dostanete do nepříznivé situace, zastane se vás vážený člověk. Tato karta rovněž poukazuje na morální vývoj a hledání duchovní cesty. Do roka a do dne totiž zažijeme obrovský duchovní posun. Tento význam ještě posílí, když se ve výkladu objeví i karty Mág nebo Síla.

Úcta ve vztahu


Ve vztazích znamená Velekněz obrovské pouto, které se nezakládá na sexualitě. Mezi partnery panuje silná vzájemná úcta a důvěra. Partneři si rozumí především po intelektuální stránce. Není proto vyloučeno, že půjde pouze o platonický vztah. Velekněz souvisí také s ceremoniemi, takže může být na blízku i svatba.



Pokud se ve výkladu objeví i Velekněžka máme co do činění s ideálním párem. Fungovat to bude i s Císařovnou, ale to už se mohou partneři lišit ve svých očekáváních. Naopak Ďábel varuje před falešným člověkem.

Zdraví

Tato karta souvisí především s nemocemi způsobenými vysokým věkem. Věnujte proto více pozornosti problémům svých rodičů a prarodičů. Dále je potřeba si dávat pozor na neurologická onemocnění a mozkové mrtvice. Není od věci zajít si na preventivní vyšetření.

Nyní je na čase se nechat vést někým moudrým a naučit se vyšším morálním principům. Věřte, že tak vytvoříte hodnoty, které přežijí i vás samotné.

Autor článku

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.