Home - Články - Úplněk dlouhých nocí v Raku

Úplněk dlouhých nocí v Raku

vloženo 27. 12. 2020
čas čtení: 5 minut

Úplněk dlouhých nocí v Raku

Úplněk v Raku (30. prosinec, ve 4:24) přináší citlivost a zaměření na rodinu a nejbližší. Račí obětavost a láskyplnost nám může z prosincových svátků a přechodu do konce roku udělat skutečný postup na další duchovní level. Ve stejném duchu působí i numerologické poselství čísla 2, které podporuje duchovní pohled na život a vztahy. Stejně tak působí i indiánský Úplněk dlouhých nocí. Zdá se, že pod vlivem všech těchto poselství nám Luna pomůže vykročit do nového roku jako bytostem očištěným od starých zátěží, otevřeným lásce a připraveným na nový začátek.

sdílet článek na facebooku

Poselství čísel

Součet všech číselných hodnot této Luny je dvojka. Krásně se pojí s koncem roku, který je naplněn duchovními svátky. Je to číslo nakloněné duchovnímu životu a esoterickým vědám. Jeho obrys evokuje labuť – symbol čistoty, nebo také klečící postavu s hlavou skloněnou v modlitbě. A skutečně, energie čísla dvě je klidná, vědoucí pokora. Dvojkoví lidé se vyhýbají hádkám a konfrontacím, snaží se vždy domluvit po dobrém. Jsou velmi citoví, a ačkoli používají přesvědčivé a logické argumenty, velkou roli v nich hrají city, protože si uvědomují, že se v tomto životě a na této zemi jedná o duši, nikoli o šachovou partii. Dvojka je empatická, vytuší potřeby a touhy lidí kolem sebe. Je citlivým partnerem a její láska je neměřitelná. Má psychologický talent, a tak dokáže lidi kolem sebe přesvědčit vlastním příkladem nebo debatou, aby zastávali stejné cíle. Je krásné pro nás všechny zakončit rok ve znamení čísla 2. Dá nám touhu po harmonii a po něčem víc, než je racionální uchopení života a vztahů.



Energie Raka

Rak je citlivý a introvertní ochránce rodinného krbu. Tvor žijící ve vodě, omývaný city. Má stálou touhu po něčí blízkosti, něze a intimitě. S tím se také pojí stálá touha po bezpečí, které pro něj symbolizuje objetí a zázemí domova. Je pravá doba věnovat se svým blízkým, rodině, partnerovi přátelům. A také poznávat členy rodiny, s kterými jste si toho doposud moc neřekli. Mohou být pro vás hotovým objevem. Úplňkovou dobu využijte k zútulnění domova, ostatním tím ukážete, čím je domov i pro ně důležitý. Také se snažte tulit se a dělat si doma navzájem radost. Komorní procházky do přírody se doporučují, daleké a drahé cesty v tomto období radši nepodnikejte. Užijte si své bohaté a hluboké city, obdarovávejte jimi ostatní, ale braňte se citovému vyčerpání. Jak? Hodně spěte, jezte do syta, ale lehce, nepijte alkohol, poslouchejte klidnou hudbu. Nezapomeňte, že síla úplňku se projevuje tři dny před kulminací Luny a tři dny po ní. S trochou soustředění bude pro vás toto citově bohaté račí období velkým darem.



Indiánský Úplněk dlouhých nocí

Podle starých indiánských tradic se tento úplněk nazývá Úplňkem dlouhých nocí. Noc je obdobím, kdy můžeme pronikat pod povrch věcí, kdy nepoužíváme oči, ale jiný druh vnitřního zraku. V noci k nám příroda a zvířata mluví a naše mysl je dokáže slyšet. V noci se dějí zázraky. Jak typické je toto poselství pro prosincové noci! Nocí vedla betlémská hvězda tři krále k Jezulátku. V noci se Ježíšek narodil a pastýři ho ráno přivítali. Když padne tma, odehrává se štědrovečerní večeře s požehnáním a modlitbami, také nadílka, která symbolizuje Boží dary a dary lásky, co dáváme jeden druhému. Pro prosincové rozjímání a duchovní posun je noc naprosto zásadní. Nejen Indiáni, ale i my potřebuje temné období roku, abychom opět nalezli světlo. Zapalte si svíci a pusťte si krásnou hudbu, meditací se vylaďte na příchod světla, které s k nám krok za krokem vrací již od uplynulého zimního Slunovratu a Vánoc. Máme tu nový začátek a také my bychom měli být vnitřně novými lidmi.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.