Home - Články - Únorový úplněk ve znamení Lva

Únorový úplněk ve znamení Lva

vloženo 15. 2. 2022
čas čtení: 5 minut

Únorový úplněk ve znamení Lva

Těsně po svatém Valentýnu ve středu 16. února 2022 přichází v 17:56 večer druhý letošní úplněk. Romantice tedy rozhodně ještě neodzvonilo!

sdílet článek na facebooku

Úplněk, který slibuje úspěchy

Únorový úplněk v roce 2022 bude ve znamení Lva, zatímco Slunce se nachází v protilehlém znamení Vodnáře. Právě pro zrozence v těchto dvou znameních bude tento magický večer neobyčejně intenzivní, ale mimořádně silně jej budou prožívat i lidé, kteří mají v některém z těchto znamení svůj ascendent nebo měsíční znamení. Pro vás všechny to bude neobyčejný večer, kdy se můžete hlouběji ponořit do své vlastní duše a napojit na svůj vnitřní hlas třeba prostřednictvím věštění či výkladu karet, a podobně!

Lví a Vodnářská témata se ovšem budou nyní objevovat v životě nás všech bez ohledu na datum narození. Lev jako princip touží po seberealizaci, úspěchu a přemýšlí o tom, jak se prosadit. Naproti tomu rošťácký Vodnář mu připomíná, že by měl víc myslet na zájmy lidstva než své vlastní, víc na ideály a principy než na to, co je nejlépe ohodnoceno. Mezi těmito dvěma typy myšlení teď v našich životech mohou vznikat rozpory a objevovat se otázky, na které však správnou odpověď musí už najít každý sám za sebe – klidně i prostřednictvím zmíněných karet, nebo vaší intuice a pocitů.


Šetřete si srdce

Luna ve Lvu nám působí po zdravotní stránce na srdce, cévy a krevní oběh, tedy životně důležité záležitosti, patří tedy v péči o zdraví mezi ty nejnáročnější úplňky. Ale zas taková věda to taky není, jen je potřeba myslet na to, že zvláště starší lidé a srdcaři by se měli maximálně šetřit a vyhýbat námaze. Ostatním naopak prospěje trocha pohybu a mírného cvičení. Každopádně je vhodné se vyhýbat stresu a dopřát si dostatek zdravého spánku.

Samostatnou kapitolou jsou operace a další zdravotní zákroky, které se o úplňcích obecně vůbec nedoporučují, pokud nejsou zcela neodkladné. Může se totiž objevit zvýšené riziko krvácení, horší hojení a jiné komplikace. A o úplňku ve Lvu to platí dvojnásob, každý zákrok na těle je nyní lepší raději odložit, a operace srdce by měly být pro dny v okolí Lvího úplňku naprostým tabu. Samozřejmě s výjimkou těch, které zachraňují život!


Ve znamení erotiky

Abychom se však vrátili k optimističtějším tématům, únorový úplněk je krásná šance dohnat to, co jste nestihli na Valentýna! Úplňky totiž posilňují prožívání sexuality a přináší zvýšenou vášeň a erotické jiskření! To si kromě již zmíněných Lvů a Vodnářů nečekaně užijí taky zemská znamení – Kozorozi, Býci a Panny. A ti první nejvíc, protože právě v Kozorohu se nyní setkávají v konjunkci Venuše s Marsem, tedy dvě planety lásky ženského a mužského principu. A to mluví samo za sebe! Velkou zajímavostí a vzácností je, že k magickému spojení protipólů Marsu a Venuše dojde téměř na chlup přesně s úplňkem!

A to všechno dohromady slibuje vskutku pozoruhodnou valentýnskou dohru, tak využijte příležitost a udělejte si nezapomenutelný večer ve dvou! Tak co, víte už, s kým si tento romantický úplněk užijete?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.