Home - Články - Týdenní přehled – 20. astrotýden

Týdenní přehled – 20. astrotýden

vloženo 19. 5. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 20. astrotýden

Ačkoliv stále probíhá květen, měsíc lásky, můžete zjistit již nyní, co vás čeká v červnu. A to nejen v lásce, ale v kariéře či doma mezi nejbližšími. Dále v týdenním přehledu najdete návod, jak pomocí automatického psaní kontaktovat mrtvé a spoustu dalších zajímavostí ze světa esoteriky!

sdílet článek na facebooku

Měsíční horoskop na červen! Začátek června se rychle blíží a vy velmi snadno můžete, zjistit, co vás v prvním letním měsíci čeká. Zkušená astroložka Mona si pro vás připravila detailní výklad v oblasti lásky, práce, financí a rodinného života. Poznejte svoji budoucnost!




Kontaktujte zemřelé pomocí automatického psaní!
Promlouvat s duchy nemusíte jen skrz třetí osobu nebo drahé pomůcky. Stačí tužka a papír. Přečtěte si návod!




Tajemně červený kruh kolem měsíce!
Měsíc je zahalen mnohým tajemstvím. Má dokonce zázračnou moc. Tato moc může dokonce zesílit při různých měsíčních fázích či jeho zatmění! Co nám těmito jevy Měsíc sděluje?




Barvy, které řeší naše zdravotní problémy!
Barvy jsou součástí našeho každodenního života. Působí na nás neustále. Mají dokonce vliv na naše orgány. Zjistěte, jak barvy ovlivňují náš zdravotní stav!




Andělé jsou skutečně mezi námi!
Pokud věříte v anděly, můžete vědomě využít jejich pomoci. Pokud nevěříte, dost možná začnete! Objevte magickou sílu andělů!




Múzy – krásky, které mění svět!
Bájné bytosti, které vedou při tvorbě ruku autora. Jsou považovány za dcery samotného vládce bohů Dia. Mnohem více je však jejich existence opředena tajemstvím. Kdo vlastně jsou múzy?




1883: Rok, kdy téměř zanikla Země!
Víme, že v roce 2012 měl podle Mayského proroctví přijít konec světa. Nepřišel. Před 139 lety však výbuch sopky Krakatoa zapříčinil změny klimatu po celém světě. Zemřelo přes 120 tisíc lidí. Jak to tehdy všechno bylo?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.