Home - Články - Týdenní přehled – 19. astrotýden

Týdenní přehled – 19. astrotýden

vloženo 12. 5. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 19. astrotýden

Ještě, než se pustíte do víkendových dobrodružství, podívejte se na vše důležité, co se děje ve světě esoteriky! Právě v těchto dnech můžete na obloze spatřit Kometu ER61! Další příležitost bude až za několik tisíc let! Nepromarněte jedinečnou příležitost! To a mnohem více najdete v týdenním přehledu!

sdílet článek na facebooku

Teď nebo nikdy! Kometa ER61 nás navštíví zase až za pár tisíc let! Máte jedinečnou příležitost, kterou nebudou moci opakovat ani vaši blízcí potomci! Kometa ER61 je právě nyní nejblíže Slunci, kde nejvíce zjasní! Kdy sledovat oblohu?



Tajemný úplněk a jeho vliv na naši psychiku!
Úplněk je opředen mnoha pověstmi. Jsou mu dokonce přikládány magické schopnosti! Poznejte opravdovou sílu úplňku!




Andělé mluví skrze andělské karty!
Každý má svého anděla strážného. Málokdo se s ním však dokáže spojit. Profesionální kartářka Gréta přináší návod, jak se s ním spojit skrze andělské karty! Vyzkoušejte, je to snadné!




Harmonizace čaker pomocí meditace! Uvolněte se a oprostěte od všeho negativního. Zažijte ten slastný pocit lehkosti bytí. Při meditaci pročistíte své čakry a zesílíte barvu své aury! Máme pro vás skvělý návod!




Tarotová karta Císařovna přináší radost! Tarotové karty mají fascinující vliv na lidstvo již dlouhá staletí. Jejich původ sahá až do temného středověku. Každá karta má svůj význam. Zjistěte, co vše vám věští Císařovna!



Kleopatra se neodmítá. Ani ve snu! Sny často působí opravdu realisticky. Když navíc zjistíte, že nejste jediní, komu se takový sen zdál, tak okamžitě i zapřisáhlí racionalisté uvěří ve vyšší moc. Přečtěte si skutečný příběh, kde se něco podobného stalo!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.