Home - Články - Kleopatra se neodmítá. Ani ve snu!

Kleopatra se neodmítá. Ani ve snu!

vloženo 11. 5. 2017
čas čtení: 4 minuty

Kleopatra se neodmítá. Ani ve snu!

Kamarádovi narozeniny se vydařily. Notně. Příjemná společnost, jídla a pití nadbytek. V konzumaci jsem nezůstával pozadu. Mluvím především o alkoholu. Zavděk jsem proto vzal přítelovou nabídkou, že z nejhoršího se u něj vyspím v obýváku na pohovce. Dělat jsem to asi neměl.

sdílet článek na facebooku

Sen, co se mi zdál, byl více než živý. Ležím na jakémsi nepříliš pohodlném lůžku. Místo polštáře mám pod hlavou cosi tvrdého a kulatého. Zvedá mi to ale hlavu natolik, že pohodlně zírám na to zjevení, co se zhmotnilo vedle mé postele. Egyptská kráska. Neuvěřitelně pěkná. Kromě pestrobarevného límce z korálků kolem krku a zlaté bederní roušky na sobě neměla nic. Byla nahá a žádoucí. Odolat bylo zcela nemožné. Tedy v tom snu.

Probudil jsem se a bolela mne hlava. Kamarád uvařil kafe, ale ještě před prvním douškem jsme si dali spolu každý po půllitru. Vyprošťovák pomohl. Mluvili jsme a moc se neposlouchali. Co mne to napadlo nevím. Zkrátka jsem mu popsal svůj skvostný sen. Nepřekvapil ho.

„Hm, zase ta Kleopatra,“ sdělil naprosto všedně a věcně.



Nechápal jsem, co tím myslí. Pobízet ho třeba nebylo. Rozpovídal se sám. „Tahle kráska se poddá každému muži, který u nás přespí. Skoro bych už měl před dveřmi obýváku pověsit červenou lucernu. Červenáš se zbytečně. Mě se také zdála, a i já si dal říct! Jediný, kdo odolal, byl švagr. Ale doplatil na to. Docela reálně. Probudil se samá modřina a plno škrábanců po celém těle. Tak se mu pomstila.“

„Co je to za pohádky? Odkud by se u vás vzala?“

Kamarád pokrčil rameny. „Co já vím? Asi za to může manželka a ty její divné přítelkyně. Některé z nich se prohlásily za média, uspořádaly spiritistické seance. Koho přivolaly? Netuším. Onu Kleopatru nebo koho vlastně? Jisté je jen jedno. Od té doby v obýváku nespíme. Je to k smíchu? My se nesmějeme!“

* * *

Opatrně jsem hodil řeč s kamarády. Všichni čtyři někdy u Tondy v obýváku přespali. Kleopatru ve snu potkal každý z nich. Žádný se ráno neprobudil s modřinami nebo škrábanci.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.