Home - Články - Týdenní horoskop na 16. - 22. dubna

Týdenní horoskop na 16. - 22. dubna

vloženo 14. 4. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop na 16. - 22. dubna

Zlom měsíce nastává a přináší plno magických momentů. Jen je umět využít! A to vy umíte, jen se musíte přestat bát vychutnávat to dobré, co život přináší. Horoskopy nám sice ukazují, co se stane v budoucnosti, ale jsou tu také proto, abychom si co nejlépe užili přítomnost! Užijte si ji právě teď s novým týdenním horoskopem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Budete se v tomto týdnu snažit co nejvíce zabrat v práci, problémy vám však budou dělat intriky na pracovišti a závistiví kolegové. Dokážete se jim ubránit, ale bude to stát dost sil. Budete také řešit některé osobní problémy. Relaxujte s rodinou!

Býk
Snažte se v tomto týdnu co nejvíce ovládat a projevovat se jako tolerantní lidé. Přinese vám to nejen klid, ale i respekt okolí. Čeká vás také několik zklamání, jak v lidech kolem vás, tak i ve vašich nejbližších. Ale nakonec bude vše zase dobré!

Blíženci
Budete se zabývat svými plány do budoucna a přehodnocovat, které jsou reálné. Zauvažujete i nad směrem, kterým se ubírá vaše kariéra. Zkrátka a dobře si v tomto týdnu otestujete svou trpělivost a sebeovládání. A to i na domácí frontě. Vše zvládnete!

Rak
Pokud dokážete udržet své emoce na uzdě, zvládnete v tomto týdnu zazářit v práci. Čekají vás totiž vypjaté situace, které budou vyžadovat rychlé rozhodování a budou klást zvýšené nároky na vaše nervy. Vaše finance jsou v bezpečí a doma bude pohoda.



Lev
Čeká vás týden plný hektického tempa a stresujících momentů. Není divu, že se budete snažit co nejvíce pobývat v jarní přírodě a snažit se z ní načerpat sílu. Oporu najdete i ve své rodině. A zjistíte, že s penězi jste na tom lépe, než jste čekali.

Panna
Vztahy na pracovišti budou v tomto týdnu v popředí vašeho zájmu. Budete se snažit lépe vycházet s kolegy a pokud pracujete na vedoucí pozici, vyvarujte se uplatňování své moci za každou cenu. Na konci týdne pocítíte únavu, chce to řádný odpočinek.

Váhy
Tento týden bude hodně zaměřený na emoce. Budete přemýšlet nad spoustou věcí a přijdou také chvíle, kdy nebude radno dávat své pocity najevo. Důležité je, abyste se neukvapovali ve svých úsudcích a dali si čas na rozmyšlenou, ať neuděláte chybu.

Štír

V tomto týdnu budou ze všech stran prověřovány vaše diplomatické schopnosti. Budete muset dokázat, že se umíte přenést přes malicherné věci a prokázat dostatek tolerance. Pokud umíte dobře naslouchat, získáte zajímavou informaci pro svůj rozvoj.



Střelec
Budete hodně průbojní a využijete každé šance, která se vám namane. V některých situacích se budete jen stěží ovládat, nakonec však vždy zvládnete zachovat chladnou hlavu. Dejte si pozor na přehnaně zvědavé lidi, mají něco za lubem. Nesvěřujte se jim.

Kozoroh

Budete se rozmýšlet, zda vzít jistou pracovní nabídku, která je zajímavá, ale má své zápory. Také přiložíte ruku k dílu ve svém domově a sklidíte za svůj výkon potlesk okolí. Celkově odhodíte mnohé své limity, o kterých jste byli dosud přesvědčeni.

Vodnář

Máte v tomto týdnu tendence stranit se společnosti a uzavírat se v soukromí. To není na škodu, pokud si v tom nezačnete dlouhodobě libovat. Podaří se vám vyřešit určité finanční záležitosti, které vám dělaly vrásky na čele a obhájíte své postoje.

Ryby

První polovina týdne vás nezastihne v nejlepším rozpoložení. Zejména v práci se budete cítit otráveně a budete to dávat najevo. Druhá půlka týdne přinese zlepšení nálady a až euforické očekávání lepších časů. Nejlépe se budete cítit doma s rodinou.

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.