Home - Články - Týdenní horoskop lásky 10. – 16. 7. 2017

Týdenní horoskop lásky 10. – 16. 7. 2017

vloženo 9. 7. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop lásky 10. – 16. 7. 2017

Budete tento týden v bezvadné kondici, když půjde o flirtování, budete si vzorně hýčkat svého stálého partnera, anebo stihnete obojí? Která znamení mají brzkou šanci potkat životní lásku? Poznejte svoje aktuální sklony k lásce a intimnostem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Díky hvězdám jdete od setkání k setkání a na každém zanecháváte ten nejlepší dojem, milí Berani. Na nezadaných dokonce velice znepokojivý, tak se nedivte, pokud vás vyhledají!

Býk
Není divu, že nemůžete myslet na nic jiného než na to jedno. Hvězdy říkají, že o milostné pletky nemáte opravdu žádnou nouzi a zamilovaní dokonce intenzivně prohloubí své prožitky.

Blíženci
Jako silný sexy magnet přitahujete pozornost úplně každého, kdo se ocitne ve vaší blízkosti. Pokud je ten někdo navíc zábavný a inteligentní, i vám se rychle roztřesou kolena!

Rak
Jste sice velice klidné a plaché povahy, ale o to víc vás tento týden přitahují ohnivé duše. Překvapivě můžete potkat vášnivého Lva nebo Lvici během nějakého vyřizování na úřadech.



Lev
Úplně nevinná a nenápadná schůzka ve vás v tomto týdnu může zanechat tak mimořádný dojem, že na osobu, se kterou se setkáte, jen tak nezapomenete. Brzy se z toho vyklube něco víc!

Panna
Ve vzduchu nevisí nic dobrého. Jako by vaše drahá polovička mluvila cizím jazykem, kterému nerozumíte. Neklesejte na mysli, milé Panenky, teplé Slunce brzy mráčky zase rozežene.

Váhy
Hned na počátku týdne někoho okouzlíte natolik, že to nezůstane bez odezvy. Nicméně raději se neukvapujte. Může se stát, že bude trochu přelétavější, než by se vám mohlo líbit.

Štír

Jste citliví, a to přitahuje opravdu vážné zájemce. Je to pro vás výhra, protože nemusíte lustrovat své nápadníky, upřímní jsou všichni. Máte však tendenci toho trochu zneužívat.



Střelec
Vaše vyřídilka vám pomůže přilákat zajímavou osobnost, ale vaše chuť na flirtík by mohla nabourat vaše rodinné vztahy. Nicméně nezadaní mohou slavit, budou tento týden v kurzu!

Kozoroh
City musí stranou, když vás popadne sexuální nálada jako v tomto týdnu. Co dělat, vaši blízcí už si zvykli, že jste někdy jako vyměnění. Vaší drahé polovičce to ale dělá radost!

Vodnář
Nepokojná svůdnost, kterou teď vyzařujete, přiláká zajímavou, vtipnou a inteligentní osobnost. Pokud se seznámíte na cestách, má váš vztah velkou šanci na úspěch v budoucnosti.

Ryby
Ještě tento týden si užívejte lásku naplno! Přitahujete vše, co jen vzdáleně zavání smyslností a dáváte létu úplně nový, sexuální náboj. Váš partner opravdu nevychází z údivu!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.