Home - Články - Týdenní horoskop 9. - 15. září

Týdenní horoskop 9. - 15. září

vloženo 7. 9. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 9. - 15. září

Komunikace, komunikace a ještě jednou komunikace! Myslete na to a získáte celou řadu výhod. Stačí se jenom nenechat rozrušit okolím a všechno bude v pohodě. Pravidelný týdenní horoskop od Astrohledu právě přichází!
sdílet článek na facebooku

Beran
Příliš se zabýváte svou osobou a hledáte na sobě často i různé chyby. Někdy by bylo lepší se smířit sám se sebou a hledat v životě jen pozitiva. Veselá mysl, úsměv a zdravé sebevědomí je klíč ke štěstí i osobním úspěchům. Tak jenom směle do toho.

Býk
Lidem okolo vás neujde náhlá změna ve vašem chování. Jsou překvapeni s jakým sebevědomím dokážete tak rychle a jasně rozhodovat o nejrůznějších věcech. Zejména v zaměstnání vám to bude ku prospěchu. Vedení firmy je s vámi opravdu velice spokojeno.

Blíženci
Čeká vás týden plný zábavy a osobních i pracovních úspěchů. Milí Blíženci, hvězdy jsou v tomto týdnu na vaší straně, tak toho náležitě využijte. Hlavně se nenechte odradit nějakými závistivci a jděte za svými sny. Bude to jednoznačně zasloužené.

Rak
V tomto týdnu se vám budou dít jen samé skvělé věci. Jste momentálně dítětem štěstěny, která nad vámi drží ochranou ruku. Pokud již delší dobu váháte s nějakým těžkým rozhodnutím, tak se toho tento týden nebojte, a konečně danou věc rozlouskněte.


VAŠE PŘÁNÍ A PLÁNY STÁLE NEVYCHÁZEJÍ? Od dětství mám dar, se kterým vám odhalím, co změnit, abyste žili šťastně! Volejte na tel. číslo 906 701 701. Vaše astroložka Dalila


Lev
Ve vašem okolí se objeví osoba, která má o vás upřímný zájem. Jedná se o člověka hodného a starostlivého. Vy si ale nejste jisti svými city a stále vás srdce táhne jinam. Tohle rozhodnutí je jen na vás. Váš další krok vám může výrazně ovlivnit život.

Panna
V rodinných vztazích tento týden opravdu válíte. Každý spor dokážete uhasit hned v jeho počátku. Doma vládne pohoda a harmonie a o zábavné momentky opravdu není nouze. Máte skvělý pocit, že nikdo nemůže mít lepší rodinu než vy. Máte skutečné štěstí.

Váhy
Pokud vás již delší dobu trápí nějaký nesplněný úkol, tak tento týden s ním výrazně pohnete. Vrhnete se na danou záležitost s opravdovou vervou a na konci týdne budete se svou prací více než spokojeni. Není divu, ukázali jste všem svou pracovitost.

Štír
S někým, kdo je vám velmi blízký si už konečně musíte promluvit o důležitých věcech. S daným člověkem občas vázla komunikace, a možná i díky tomu jste se na mnohých záležitostech neshodli. Nyní však máte možnost vše napravit a dohnat zbývající resty.


Střelec
Váš optimismus je nakažlivý. Nejen, že okouzlíte někoho, ke komu vás již delší dobu pojí romantický cit, ale zužitkujete ho i v zaměstnání. Jste totiž díky optimismu plni energie a vše vám jde skvěle od ruky. Koncem týdne čekejte pozvání na rande.

Kozoroh
Rádi byste se posunuli na lepší pracovní pozici. Problémem je, že si příliš nevěříte. Momentálně je však vypsáno výběrové řízení, které je vám souzeno. Vzchopte se a pořádně se na pohovor připravte. Budete tam za hvězdu jen pokud situaci nepodceníte.

Vodnář
V oblasti financí vám hvězdy momentálně fandí. Úžasné investice, které se v tomto týdnu naskytnou, je třeba pořádně využít. I když je vám přáno, tak přesto nepodceňujte dobrou radu od přítele, který se ve financích, ale i v investicích dobře vyzná.

Ryby
V práci přijdete se zajímavou myšlenkou, které se hned chytne vedení firmy. Vám svěří velice důležitý úkol a to ten, abyste myšlenku rozpracovali do detailů a do konce týdne předložili návrh. Celkem se s tím potrápíte, ale výsledek bude stát za to.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.