Home - Články - Láskohled 2. - 8. září

Láskohled 2. - 8. září

vloženo 30. 8. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 2. - 8. září

Začíná nový měsíc a s ním i nové zážitky v lásce! Připravte se na ně s novým horoskopem lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Potkáte osobu, která ve vás bude vyvolávat množství protichůdných myšlenek a pocitů. Nikdy jste nikoho takového nepotkali a nebude pro vás snadné tohoto jedince správně odhadnout.

Býk
Pozornost si získá někdo ve vašem blízkém okolí, kdo je tak trochu jiný než ostatní. Má odlišný humor, postoj ke světu i chvíle zábavy. Ne každému může sednout, vám ale učaruje.

Blíženci
Spousta lidí nechápe váš poslední milostný vztah, kdy váš objev je tak trochu nestandartní a kamarádi vám říkají, že vůbec není váš typ. Možná proto vás ale tak moc přitahuje.

Rak
V oblasti lásky přijde tento týden obrovské zklamání. Nová láska byla na spadnutí, ale váš objev se ukázal jako podlý, hloupý a žárlivý jedinec. Dejte co nejrychleji ruce pryč.

Jistě se vám již podařilo potkat člověka, kterého jste nikdy neviděli, ale který přesto vám byl podvědomě znám. Právě takoví lidé mohou být vaší spřízněnou duší, která vás ovlivní a povede životem. Tarot spřízněných duší nám přitom pomáhá najít odpovědi v těch důležitých oblastech lidského života, kterými jsou vztahy a komunikace.

Lev
S láskou to jde momentálně všechno podle plánu. Jste nadmíru spokojeni a vládne mezi vámi vzájemná harmonie a láska. Ne vždy to bývalo tak růžové, tak si to teď pořádně užívejte.

Panna
Tento týden je všechno tak zalité sluncem a vy se vznášíte na obláčku lásky a romantických chvil. Těch vám váš miláček připraví hned několik a potvrdí tak vaši vzájemnou lásku.

Váhy
Nepříjemně vás tento týden překvapí váš protějšek, který radikálně změní chování vůči vám. Nevíte co se stalo a začnete přemýšlet nad tím, zda v tom náhodou nefiguruje někdo třetí.

Štír
V tomto týdnu máte jedinečnou šanci potkat člověka, se kterým navážete hluboký vztah plný souznění a lásky. Dlouhodobým vztahům zase přeje Saturn a přináší partnerskou stabilitu.


NEOPĚTUJE VAŠI LÁSKU? Hvězdy, čísla a karty mi o něm prozradí vše, co potřebujete, abyste byla neodolatelná! Tel. č. 906 701 701. Vaše astroložka Hana


Střelec
Čeká vás nádherný týden plný lásky, pozitivní energie a úžasné harmonie. Budete se sebou spokojeni a bude to na vás hned vidět. Pohledy ostatních toho také budou řádným důkazem.

Kozoroh
Zadaní jedinci zbystřete, poslední dobou se kolem vás motá jedinec, který se snaží vás jakýmkoliv způsobem zaujmout. Vašemu protějšku se to však v žádném případě nebude líbit.

Vodnář
Poslední dobou nemáte příliš dobrou náladu a stále vám něco vadí. Nejste prostě ve svojí kůži a na vašem vztahu je to bohužel znát. Nemusíte se bát, toto období velice brzy přejde.

Ryby
Váš vztah má dobrý základ, ale události tohoto týdne mohou narušit stabilitu. Pod silou jistých situací se jeho pilíře zbourají jako domeček z karet. Pátrejte po pravé příčině.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.