Home - Články - Týdenní horoskop 8. - 14. listopad

Týdenní horoskop 8. - 14. listopad

vloženo 6. 11. 2021
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 8. - 14. listopad

Někteří z vás prožijí klidný týden, jiným hrozí, že bude někdo zneužívat jejich píle a pracovitosti. Čekají na vás nějaké nepříjemnosti, nebo naopak chvíle plné radosti a štěstí? Na otázky vám odpoví nový týdenní horoskop.

sdílet článek na facebooku

Beran
Společnosti se tento týden vůbec nevyhýbáte, naopak se snažíte zaujmout a pořádáte ty nejrůznější akce. Však si to zasloužíte. Občas si totiž musíte vyhodit z kopýtka, abyste zapomněli na vše, co vás v dané chvíli trápí. A že toho není zrovna málo!

Býk
Finanční sféra vám tento týden přináší samé komplikace a máte nečekané výdaje. V práci jste taky nedostali zaplaceno za vše, co vám bylo původně slíbeno, takže to nesete velmi nelibě. Hlavně teď nevíte, kde reálně vzít peníze navíc na další pohledávky.

Blíženci
Konečně se vám v práci začalo zase dařit. Poslední dobou jste se cítili vyhořelí a bez dobrého nápadu. Vaše pověstná kreativita byla pryč a vy jste tak nemohli pracovat tak, jak jste byli zvyklí. Navíc se vám nelíbilo, jak na to šéf stále poukazoval.

Rak
Dejte si tento týden pozor na své zdraví. I z drobné rýmy se může vyklubat ošklivý kašel, nebo dokonce angína. Pokud se necítíte úplně fit, tak vynechte víkendové radovánky a raději si zalezte pod peřinu se zázvorovým čajem a pořádně se vylečte.


Lev
Poslední dobou jste šli hodně do sebe a snažíte se věnovat své rodině, zájmům, ale i práci. Doufáte, že se něco ve vašem životě změní a čekáte na nějaký impulz. Ale pozor - tím impulzem byste mohli být i vy sami. Na nic nečekejte a jděte do toho!

Panna
Jste velice pozitivně naladění a máte pocit, že práce je pro vás zábava. Vstáváte do zaměstnání s radostí a těšíte se na každý nový den. Doufáte, že vám tento optimismus vydrží napořád, protože vám přijde, že pak je v životě hned všechno jednodušší.

Váhy
Zahlédnete něco, co si na první pohled zamilujete. Není to ale nic, co by bylo pro vás a daná věc vás totiž může úplně zruinovat. Potřebujete nyní kupovat úplně jiné věci a musíte si přiznat, že byste možná ani nevěděli, co s tak drahou věcí dělat.

Štír
Konečně jste potkali osobu, která k vám dokonale ladí. Už jen čekáte, kdy se váš vztah posune na další úroveň. Najednou ale přijde obrovské zklamání a pád na zem, když se vám daný člověk k něčemu přizná a vy to nebudete moct snad nikdy překousnout.


Střelec
S rodinnými příslušníky chcete otužit vztahy, ale moc vám to nejde. Máte pocit, že to tak nějak lámete přes koleno a nejedná se o přirozenou záležitost. Možná byste měli přestat tlačit na pilu a dát věcem přirozený průběh. Jinak to vůbec nemá cenu.

Kozoroh
V práci se snažíte být na jednoho kolegu milí, a to i když si to vůbec nezaslouží. Dost vás rozčiluje svým arogantním chováním a taky tím, jak si hraje na něco, co není. Přijde vám, že je díky tomu v práci dost negativní atmosféra, a to se vám nelíbí.

Vodnář
Možná to tak nevypadá, ale v rodině to nyní máte fakt skvělé. Můžete být rádi za to, jaké lidi kolem sebe máte - ne každý má takové štěstí. Obzvláště někteří vaši kamarádi vám značně závidí, a taky vás i za zády pomlouvají. Nic si z toho nedělejte.

Ryby
Potkáte se s někým ze své nedávné minulosti. Tohoto člověka už jste už úplně odepsali, protože se ozývá jen tehdy, když něco potřebuje a jinak se vám neozve, co je rok dlouhý. Když se potkáte, tak pomalu dělá, že neví, kdo jste. Takové kamarády nepotřebujete!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.