Home - Články - Týdenní horoskop 7. - 13. října

Týdenní horoskop 7. - 13. října

vloženo 5. 10. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 7. - 13. října

Když se člověk podívá do kalendáře, nechce se mu ani věřit, že už je dávno říjen! Ale nenechte se zlákat předraženými vánočními nabídkami supermarketů a užívejte si naplno přítomnosti. K tomu vám pomůže náš týdenní horoskop, který poradí, před čím se mít na pozoru a z čeho se radovat.
sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden nejste v příliš dobré kondici. Jste často vyčerpaní a pokud máte dělat něco náročnějšího, tak vás to pořádně vyčerpá. Na své ubývající síly máte zlost. Zkuste nějaký podzimní detox a uvidíte, že i sport vám v této situaci náležitě pomůže.

Býk
Jste silná osobnost a nebojíte se výzev a problémů. K jistým situacím se dokážete postavit čelem, proto vás jen tak nic nepřekvapí. Tento týden toho bude i na vás moc a koncem týdne se budete cítit značně unavení, ale i po všech stránkách oslabení.

Blíženci
Bezhlavě se vrháte na nákupy, které vám udělají pořádný vítr v peněžence. S financemi to prostě tento týden neumíte. Takže raději nechte utrácení na jiné a hlavně vhodnější dny. Taky se raději nepouštějte do žádných půjček. Přivoláte na sebe neštěstí.

Rak
Čeká vás poměrně konfliktní týden, kdy se vám podaří pohádat se snad s úplně každým v okolí. Vliv na to má i vaše nálada, kterou neustále kazí někdo ve vaší domácnosti svým neurvalým a sobeckým chováním. Ve víru emocí zapomínáte na možné následky.



Lev
Sklízíte jeden pracovní úspěch za druhým. Bravo! Máte před sebou zářnou budoucnost a v práci vás to opravdu baví. Vycházíte dobře se svými kolegy, ale i se šéfem. Díky tomu se vám ráno lehko vstává a nemáte problém udržet pozornost v každé situaci.

Panna
Vaše vnitřní atmosféra je velice neklidná. Také vás přepadají černé myšlenky a celkově jste ve svém životě nespokojení a možná i nešťastní. Rozhodně by vám pomohl nějaký restart života. Na to však potřebujete odbornou pomoc. Oslovte ty správné lidi.

Váhy
Relaxace a uvolnění, které tento týden přijde je více než vítané. Celý týden si užijete a rádi na něj budete vzpomínat. I když se nestane nic nevšedního, tak přesto vám v myšlenkách zůstane vzpomínka na harmonický týden plný důležitého klidu a pohody.

Štír
Nepříjemné pocity z minulého týdne jsou jako mávnutím kouzelného proutku pryč. Máte před sebou osobitý týden plný nevšedních zážitků a nových začátků. Náležitě toho milí Štíři využijte a nebojte se otevřeně projevit svůj nesouhlas v jisté situaci.



Střelec
Nálada vám tento týden bude značně kolísat. Je to z toho důvodu, že se po psychické stránce necítíte úplně fit. Nepřidá vám ani vyčerpání z práce, či domova, ale například i spánkový deficit. Odpočinek už potřebujete jako sůl, tak si vemte den volna.

Kozoroh
V práci jste za hvězdu. Daří se vám vše, na co sáhnete a nebojíte se otevřeně mluvit o svých názorech. Vaše myšlenky jsou navíc realizovatelné a není tak problém ani u vedení. Povýšení, či zvýšení platu na sebe nenechá dlouho čekat. Jen tak dál!

Vodnář
Všemožně se snažíte prosadit své názory, ať už je to v práci, či doma. Máte však pocit, že vás moc lidí neposlouchá, nebo co je ještě horší, tak nikdo nebere vaše názory vážně. Cítíte se být frustrováni a chcete za každou cenu ukázat, co ve vás je.

Ryby
Měli byste si utřídit své priority a nemyslet jen na sebe a vlastní zábavu. Mohli byste být, díky svému životnímu stylu, ošklivě překvapení, když zjistíte, že k vám moc lidí netíhne a raději jdou za jinými. Zkuste se více otevřít světu a lidem v něm.

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.