Home - Články - Týdenní horoskop 6. - 12. září

Týdenní horoskop 6. - 12. září

vloženo 4. 9. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 6. - 12. září

Září patří Pannám a čekají je starosti ohledně zdraví. Býci naopak budou usilovně přemýšlet nad svými záležitostmi. Čtěte týdenní horoskop Astrohledu a dozvíte se, jaký vás čeká týden!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden vnímáte tíživou atmosféru a konflikty v rodině, které nejsou úplně běžné. Celkem často se pohádáte jen pro nic za nic a jste fakt naštvaní, protože vám jednání některých členů rodiny nepřijde vůbec férové. Chcete s tím rychle něco udělat.

Býk
Snažíte se ze všech sil v nové práci skvěle zapadnout. Berete jakékoliv úkoly a pracujete přesčas, abyste si dobrou práci za fajn peníze udrželi. Postupem času si ale na vaši obětavost všichni zvyknout včetně šéfa a budou vás stále více využívat.

Blíženci
Konečně potřebujete nějaký oddech. V práci se vám všechno kupí na hlavu, v rodině stále řešíte cizí konflikty a už si fakt zasloužíte odpočinek. Skvělou službu vám prokáže třeba povyražení jen s přáteli. Velice rychle tak zapomenete na starosti.

Rak
Hodně vás naštve jeden člen rodiny, který na vás přehodí část své zodpovědnosti a vlastně vás v tom úplně nechá. Počítá s tím, že jste až moc hodný člověk, který si nerad dělá problémy, ale jeho následný nezájem vás hodně vytočí a konečně se ozvete.


Lev
V jisté záležitosti jste dost na vážkách. Čeká vás tento týden opravdu velké rozhodování a vy nemáte ani nejmenší povědomí o tom, jak se rozhodnete. Určitě nešlápnete vedle, když o pomoc poprosíte svého nejlepšího přítele. Ten vám velice rád poradí.

Panna
Člena vaší domácnosti potká tento týden náhlá nemoc. Nebude se sice jednat o nic vážného, ale bude to pro něj hodně nepříjemné, a vy si budete dělat velké starosti. Nakonec se poradíte s dobrým známým a babskou radou nad neduhem hravě vyhrajete.

Váhy
Setkání s přáteli tento týden vůbec nedopadne podle vašich představ. Kamarádi se mezi sebou budou handrkovat a mít nepříjemné poznámky. To vy nemáte zapotřebí. Máte raději příjemnější a pohodovější atmosféru. Toto slovní rýpání je vám proti srsti.

Štír
V rodině vládne až harmonická nálada. Užíváte si každý den, který můžete s rodinou strávit a uvědomujete si, jak moc je domácí zázemí pro vás důležité. Pokud je v osobním životě všechno takto ideální, tak i pracovní sféra vykazuje úžasné výsledky.


Střelec
Stále nevíte, jestli jste si v lásce vybrali správně. Poslední dobou jste o milostné nabídky neměli nouzi a potkali jste dva opravdu zajímavé jedince. I když jste už nějakou dobu s jedním z nich ve vztahu, tak pořád ve vás hlodají jisté pochybnosti.

Kozoroh
Vyhýbejte se tento týden rizikovým sportům a jakémukoliv adrenalinu. Planety totiž varují před nějakým úrazem, či nehodou. Mějte se proto na pozoru a víkend raději věnujte lenošení na zahradě, relaxaci, či jiným klidným kratochvílím. Vyplatí se to!

Vodnář
V pracovní sféře se vám teď nedaří. Stále si hledáte novou práci, prošli jste již několik kol pohovorů, ale nikde není zájem a to vám na náladě příliš nepřidá. Cítíte se hodně bezmocní. Nezoufejte, čeká na vás totiž skvělé místo, tak hlavu vzhůru.

Ryby
Co se týče financí, tak máte tento týden tak trochu tendence až příliš riskovat. Někdy se vyplatí být tak trochu asertivní, ale v tomto případě byste spíš měli držet své penízky na účtě. Planety vám v tomto ohledu nejsou v žádném případě nakloněny.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.