Home - Články - Týdenní horoskop 5. - 11. dubna

Týdenní horoskop 5. - 11. dubna

vloženo 3. 4. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 5. - 11. dubna

Chladné ranní počasí se nám sice vrátilo, ale podle kalendáře přichází to pravé jaro. Co vám hvězdy přisuzují pro tento týden? Jak na tom budete s pracovními příležitostmi. Čekají vás nová přátelství nebo se naopak schyluje ke sporům? To se dozvíte v novém týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
S jistou osobou naprosto utnete kontakt. Nejste moc zastánci takových vyhrocených situací, ale daná osoba vás fakt naštve. Její chování už začíná být neúnosné pro všechny v okolí. Její neupřímnost vás neskutečně zarazila a nechcete to dál snášet.

Býk
Jste tento týden naprosto okouzlující. Každý okamžitě podlehne kouzlu vaší podmanivé osobnosti a vy se hřejete na výsluní pozornosti opačného pohlaví. Tato neobvyklá sláva vám trochu stoupne do hlavy a vaši kamarádi vás na to začínají upozorňovat.

Blíženci
Jste nyní unavení a bez energie. Jarní únava je na vás znát a vy se z ní nemůžete jen tak vymanit. I když se snažíte žít aktivně a hledíte na to, zda jíte zdravě, tak přesto máte pocit, že pro své tělo děláte málo a díky tomu jste zbytečně ve stresu.


Rak
Ve finanční sféře si poslední dobou nevedete špatně. Daří se vám plnit předsevzetí, které jste si dali a dokážete ušetřit i něco navíc. Přesto začínáte mít pocit, že stále jen škudlíte a nemůžete si nic koupit. Má to na vás mírně frustrující účinek.

Lev
Vaši přátelé vás seznámí s novými lidmi, kteří se vám dostanou pod kůži. Vždy jste doufali, že potkáte někoho, kdo má stejné názory na svět a stejné zájmy. Nakonec těch lidí bude víc a vy budete v jejich společnosti trávit stále více svého času.

Panna
Skutečně jste šli do sebe a začali pracovat na svém životním stylu. Nejen, že na sobě i po malé chvíli vidíte skvělé výsledky, ale cítíte se báječně. Máte spoustu energie, zlepšila se vám pleť a jste na sebe pyšní. Změny si začíná všímat i vaše okolí.


Váhy
Někdo z vašeho okolí vás nepříjemně využívá. Nejste v tak dobré finanční situaci, abyste si mohli dovolit platit za své kamarády. Pokaždé tento váš známý tvrdí, že nemá peníze a od vás se nechává pozývat. Vy ale žádné pozvání skutečně nečekejte.

Štír
Máte vedle sebe člověka, který příliš nerozumí vašim pocitům. Jste každý z úplně jiného těsta a komunikace mezi vámi je občas obtížná pro vás oba. Přesto vás spojuje velká láska, kterou vám spoustu lidí závidí. Drobné nedostatky proto přehlížíte.

Střelec
Máte tento týden chuť utrácet. Již dlouho jste si nekoupili nic pěkného na sebe a tak se chystáte na nákupy a je pravda, že budete mít štěstí na skvělé a kvalitní výrobky za zvýhodněné ceny. Nakonec ale díky tomu utratíte daleko víc, než jste chtěli.


Kozoroh
Máte tento týden perfektní nápady. Zejména v práci z vás bude váš nadřízený i kolegové doslova na větvi. Obzvlášť když mu pár svých kreativních záležitostí představíte v reálu. Velice rychle se v zaměstnání vyšvihnete na nějakou výhodnější pozici.

Vodnář
Milí Vodnáři, jste ve výborné kondici. Už od podzimu na sobě tvrdě dřete a výsledky jsou skutečně znát. Cítíte se skvěle po fyzické ale i psychické stránce a pravidelný pohyb vám jde všeobecně velmi k duhu. Dokonce jste více odolnější vůči stresu.

Ryby
Milé Rybky, Mars je v nepříjemné kvadratuře s Neptunem a může vám přinést nepříjemnosti zejména v osobních vztazích. Dokonce i vaši blízcí a taky rodina vás varují před zklamáním. Váš nový objev se jim zkrátka příliš nezamlouvá a hlavně mu nevěří.

|<< < 742 | 743 | 744 | 745 | 746

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.