Home - Články - Týdenní horoskop 31.7. – 6.8.

Týdenní horoskop 31.7. – 6.8.

vloženo 29. 7. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 31.7. – 6.8.

Přichází další týden a s ním spoustu příležitostí, jak si zpříjemnit léto. Hlavně Berani se mají na co těšit. Stačí nepropásnout šanci. Přečtěte si týdenní horoskop od profesionální astroložky Chantal, a zjistěte, co vás čeká!
sdílet článek na facebooku

Beran
Máte dostatek energie a sebevědomí, navíc jste bystří doslova jako štiky. Ve spojení s dostatkem kreativity tady máme skvělý mix pro velký úspěch na všech frontách. Buďte pořád ve střehu, ať vám nic neuteče. Události totiž budou střídat jedna druhou.

Býk
I když budete mít maličko sklony k lenošení, bude tento týden pořádně hektický. Planety navíc podpoří přirozenou tvrdohlavost všech Býků, takže o spory nebude nouze. Na druhou stranu bude vše vyváženo velmi příjemnými zážitky v milostné oblasti.

Blíženci
Obrňte se trpělivostí, Blíženci. V tomto týdnu ji budete opravdu dost potřebovat. Nic nepůjde hladce. Všude čekají samé zdržení a průtahy. Budete mít ale spoustu energie, a tak s elegancí vzdušných znamení těmito dny lehce a bez úhony proplachtíte.

Rak

Raci si mohou užívat krásy života. Finanční situace je stabilní, v milostné oblasti panuje romantika. Navíc jsou plní optimismu a rozdávají ho plnými hrstmi všude, kam přijdou. Budete úspěšní také v úředních jednáních. Pozor na extrémy všeho druhu.



Lev
Nebude snad nic, co by kalilo Lvům radost ze života. Daří se jim momentálně na všech stranách a stejné to bude i v tomto týdnu. I zdraví je skvělé. Navíc jste neuvěřitelně přitažliví a vaše charisma je strhující. Ne nadarmo jste královské znamení.

Panna

Prožíváte ideální čas pro nalezení nových finančních zdrojů. Máte skvělou intuici a obchodní instinkt. Klidně začněte s vlastním podnikáním. Připravte se na mnohá příjemná setkání s milými lidmi, ze kterých se může vyklubat dlouhodobé přátelství.

Váhy

Upřímně? Není to žádná hitparáda, drahé Váhy. Ale jednou za čas to čeká každé znamení. Jste vlivem působení planet přecitlivělé a lítostivé. A taky máte tendence si všechno brát osobně. Zkuste změnit úhel pohledu a bude se to dát lépe zvládnout.

Štír

Budete mistry slova i písma, Štíři. Tím si otevřete mnohé dveře. Zatímco komunikace funguje jako jízdenka do končin jménem Úspěch, na druhé straně se snaží škodit vlivy jako zvýšené napětí a stresové situace. Musíte se pokusit to vyrovnat. Jde to!



Střelec

Střelci, rozhodně se nebudete nudit. Oživení ucítíte ve všech oblastech. Planety ve vás probudí touhu po poznání, seznámení s novými filozofiemi, vzdělání a cestování. Kromě toho se budete bavit a najde si vás i láska. Docela hezké vyhlídky, ne?

Kozoroh

Máte obrovské šance uspět ve stávající práci anebo najít novou podle svých představ. Dařit by se vám mělo i v podnikání. Dávejte si ale pozor na utrácení, teď na to není vhodný čas. Trochu problematické to bude se vztahy. Tam je momentálně zamračeno.

Vodnář

Jezdíte rádi výtahem, Vodnáři? A pamatujete si, jak jste se jako děti vozili nahoru a pak hned zase dolů? A tak pořád dokola? Tak nějak to teď bude vypadat s vámi. Stabilnější situaci budete zažívat v oblasti kariéry a financí. A láska? Žádná sláva.

Ryby
Tak jak by se to dalo shrnout, milé Rybky? Zaměřte se na lásku a to vám pomůže zvládnout i jiné, protichůdné vlivy. Někde to zkrátka bude spíše o zatínání zubů a silných nervech. Třeba doma nebo v práci. Zato Venuše vás doslova něžně hladí po hlavě.

Autor článku

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.