Home - Články - Týdenní horoskop 31. srpna - 6. září

Týdenní horoskop 31. srpna - 6. září

vloženo 29. 8. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 31. srpna - 6. září

Komunikace, komunikace a ještě jednou komunikace! Myslete na to, pokud jste v dlouhodobém vztahu i když jenom flirtujete. Čtěte, pravidelný týdenní horoskop od Astrohledu právě přichází!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden se můžete vyšplhat na lepší pracovní pozici. Záleží však pouze na vás. Musíte se totiž vzdát něčeho ve svém nitru, co vám brání v postupu a brzdí vás. Navíc se stále obklopujete prazvláštními lidmi, kteří vám ale nic dobrého nepřejí.

Býk
Rodina vám začala vyčítat věc starou již několik let, na kterou byste ale rádi zapomněli. Nyní však kvůli něčemu daná záležitost opět vyplouvá na povrch. Nejste z toho moc nadšení, ale alespoň se tohoto kostlivce ve skříni zbavíte jednou pro vždy.

Blíženci
Máte ohromné vědomosti v oboru, kde jste skutečně jednička, chybí vám ale sebevědomí. Máte sice úžasné schopnosti, který by vedení firmy rozhodně potěšilo, ale neumíte to prodat. Co takhle zkusit nějaký psychologický kurz, který by vám určitě pomohl?

Rak
V oblasti financí nedojde k žádné výrazné změně. Máte vše pod kontrolou a své resty zvládáte v klidu splácet. Příznivá aura vás schrání před nečekanými a hlavně zbytečnými výdaji. Špatný dopad ve financích vás tedy rozhodně nečeká, a to je moc dobře.


Lev
Máte naprosto nadčasové nápady, které vašeho šéfa nadchnou. Ten si vás vždy vážil pro vaši pracovitost a nekonfliktnost, ale nyní mu naprosto dokonale vytřete zrak. I vaši kolegové vás značně obdivují a pro mnohé jste výborným vzorem ale také rádcem.

Panna
Nepříjemně vás zaskočí sobecké myšlení někoho ve vaší blízkosti. Buď se bude jednat o člena rodiny, či vašeho přítele. Nikdy jste si to daném člověku nemysleli. Zpočátku jste si mysleli, že je chyba v komunikaci, ale nakonec pochopíte, kdo je na vině.

Váhy
Máte jedinečnou možnost získat nové kontakty, které vám mohou být výrazně nápomocny v dosažení vašich pracovních cílů. Umíte se na vše dokonale připravit a váš nový radikální plán bude také významným pomocníkem v honbě za vaším dlouholetým snem.

Štír
Nemáte šanci předělat osobu, která o to evidentně nestojí. Přitom by danému jedinci velice pomohlo, kdyby mu někdo poradil ohledně sebeovládání, či zvýšení jeho sebevědomí. Tento člověk ale nad sebou zřejmě už dávno zlomil hůl a vás to pěkně štve.


Střelec
S vaší šetrností to jde tento týden tak trochu z kopce. Objeví se u vás neuvěřitelná touha po utrácení, takže si kupujete i věci, které úplně nepotřebujete a jsou naprosto zbytečné. Nakonec je stejně hodíte někam na dno skříně a zapomenete na ně.

Kozoroh
Čeká vás hodně nečekaných událostí. Co se týče společenského života, tak ten zažívá velký boom. Jste v jednom kole a stále poznáváte nové lidi, kteří touží po vaší přítomnosti, ostrovtipu a milému vystupování. Kdoví jestli nepotkáte spřízněnou duši!

Vodnář
S penězi se vám nyní velmi daří. Dokonce se můžete dostat k nějakým financím navíc. Podaří se vám hned několik výhodných investic. Je možné, že něco vyhrajete, nebo vás někdo velice štědře obdaruje. Neutraťte to však hned a dobře si nákupy promyslete.

Ryby
Tento týden očekávejte v rodině velice dusnou atmosféru. Snažíte se přijít s nějakým rozumným řešením, ale s jedním členem rodiny není vůbec žádná řeč. Pořád si ale mluví to své, nikoho nechce poslouchat a je naprosto netolerantní. Moc vám to vadí!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.