Home - Články - Týdenní horoskop 31. května - 6. června

Týdenní horoskop 31. května - 6. června

vloženo 29. 5. 2021
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 31. května - 6. června

Vykročte do nového pracovního týdne pravou nohou! S týdenním horoskopem sestaveným profesionální astroložkou vás nic nezaskočí! Berani by měli raději zvolnit, zatímco Panny se vydají na cestu za úspěchem! A co vy?

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu zaznamenáte velký úbytek energie. Pocítíte to zejména v práci: vše vás bude vysilovat a doma už se na nic nezmůžete. I kolegové a šéf si začínají všímat toho, že vaše výkony nejsou to, co dřív a domlouvají vám, abyste si vzali volno.

Býk
Rádi investujete do pěkných a luxusních věcí, které jsou ale užitečné. Nemáte rádi zbytečné rozhazování. I když lidi kolem vás se diví, kolik peněz jste třeba schopni dát za boty, tak vy víte, že se vám tato investice brzy vrátí. Máte rádi kvalitu.

Blíženci
Nejste zrovna typ workoholiků, ale máte rádi své záležitosti hotové a taky pracujete s obdivuhodnou přesností a precizností. Díky tomu jste ve firmě velmi ceněným jedincem. Přesto ale máte pocit, že byste si za své úsilí zasloužili daleko víc peněz.

Rak
Venuše je velice blahodárná a šťastná planetka, která umí rozehrát ty nejroztodivnější barvy vašeho života. Měli byste této neobvyklé přízně náležitě využít. Byla by škoda nechat takový potenciál ladem. Obzvlášť se vám bude dařit v osobních vztazích.


Lev
S jarem k vám domů přišel obrovský příval energie, který chcete zúročit právě v domácím prostředí. Máte chuť udělat v domácnosti radikální proměnu interiéru. Zavoláte si na pomoc rodinu a kamarády a pustíte se do toho s vervou vám tolik vlastní.

Panna
Máte před sebou spoustu pozitivních a smělých plánů, které chcete zrealizovat. Konečně to začíná vypadat, že vám vše začíná vycházet. Snažíte se svůj život celkově přeorganizovat a žít zdravěji a hlavně plnohodnotněji. To vás taky posouvá dopředu.

Váhy
Najdete si fajn obchůdek, kde si pořídíte hromadu krásných věcí, které vám zkrášlí váš domov. Budete mít radost hned dvojnásobnou. Že jste nedali na rady partnera a nekoupili předražené dekorace a že jste si koupili daleko nádhernější věci do bytu.

Štír
Jste nadšeni z toho, co vám život nabízí. Máte kolem sebe lidi, kteří vás milují a sami si dokážete najít čas i na své koníčky. Ne vždy tomu tak bylo. Museli jste se naučit lenošit. Jste totiž moc pracovití a nedokážete jen tak sednout a nic nedělat.


Střelec
V tomto týdnu budete mimořádně zranitelní. Ovládat vás budou hluboké city a emoce. Z části za to může Venuše, která vstupuje do citlivého znamení Raka, ale také vaše momentální psychické rozpoložení, které je důsledkem posledních nelehkých týdnů.

Kozoroh
Máte slabou vůli a v některých záležitostech vám chybí sebedisciplina. Snažíte se jisté věci ve svém životě změnit, ale při nejbližší příležitosti slib porušíte. Zkuste nějaký webinář, který se touto tematikou zabývá. Vhodný koučink vám může pomoct.

Vodnář
Můžete být šťastní, že vedle sebe máte člověka, o kterého se můžete opřít. Teď víc než jindy potřebujete vedle sebe silnou a nezlomnou skálu, která vám dokáže pomoci. Venuše vstupujíce do znamení Raka vám pomůže uvědomit si, koho vedle sebe máte.

Ryby
Stále častěji přemýšlíte nad tím, že byste změnili zaměstnání. Možná váháte nad nějakým svým projektem a bojíte se své sny dotáhnout do konce. Vaši přátelé a rodina vás ale výrazně podporuje a věří, že jste ten nejvhodnější člověk pro tento typ práce.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.