Home - Články - Týdenní horoskop 31. července - 6. srpna

Týdenní horoskop 31. července - 6. srpna

vloženo 30. 7. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 31. července - 6. srpna

Každý by chtěl znát svoji budoucnost! Je to snazší, než by se mohlo zdát - stačí si jenom přečíst náš týdenní horoskop a zjistit, čemu se vyvarovat, a naopak do čeho se pustit po hlavě. Hodně štěstí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden se ve vašem milostném životě mohou objevit velice netradiční výzvy. Komunikace s protějškem může být poněkud napjatá, a tak je důležité vyjadřovat své pocity a myšlenky otevřeně a jasně, ať nedochází ke zbytečnému komunikačnímu šumu.

Býk
Pečujte o své zdraví a dejte si momentálně pozor zejména na úpal či úžeh. Sluníčko má v tomto období největší sílu a hrozí přehřátí organismu. Je sice fajn po celý den zachycovat sluneční paprsky, ale jak se říká, všeho moc škodí. Tak se toho držte!

Blíženci
Venuše je ve velmi pozitivním sextilu s vaším znamením a oblast lásky a milostných vztahů proto bude výrazně posílena. Pokud si již delší dobu na někoho myslíte, tak si můžete být jistí, že daného jedince s velkou pravděpodobností tento týden získáte.

Rak
Merkur k vám bude tento týden více než příznivý. Odrazí se to zejména v pracovní sféře, kde budete výjimečně úspěšní a je velice pravděpodobné, že si vedení všimne vašeho úsilí i výrazných kreativních nápadů, kterými momentálně výrazněji oplýváte.


Lev
Moc rádi momentálně trávíte čas s opačným pohlavím, kde se necháváte hýčkat pozorností a drobnými lichotkami. Vaše ego tímto ještě vzroste a pro mnohé budete přitažlivější. Protějšek si ale velmi pečlivě vybíráte a nenecháte se okouzlit jen tak někým.

Panna
Potkali jste osobu ze své minulosti, kterou jste nikdy nemohli vystát a stále mezi vámi vznikali nějaké třenice. Zjistíte, že ani zub času na těchto vzájemných antipatiích nezapracoval. Daná osoba se stejně chce pochlubit jen svým dosavadním životem.

Váhy
Tento týden se nebojte vyjadřovat svůj názor nahlas. Ve většině případů si totiž neumíte dupnout a přitom oplýváte velmi originálními názory i kreativními nápady. Zkuste někdy více věřit sami sobě a ukázat všem ve vašem okolí, co ve vás skutečně vězí.

Štír
Je před vámi období plné lásky, flirtu a nezávazných vztahů. Užíváte si léto plnými doušky po všech stránkách a vůbec se nenecháváte rozhodit tím, co si o vás myslí, nebo snad dokonce říká okolí. Máte dostatečné sebevědomí na to, abyste měli klid.


Střelec
Vyvarujte se tento týden jakémukoliv půjčování financí. I kdyby se mělo jednat jen o malou částku pro přítele, či někoho z rodiny. Je totiž vysoce pravděpodobné, že byste peníze už nikdy nemuseli vidět a jednou by vám samozřejmě mohly dost chybět.

Kozoroh
Máte vedle sebe neskutečnou podporu ve svých kamarádech, známých, ale i rodině. Vždy, když se vám něco přihodí, tak si můžete být jistí, že se máte komu svěřit, a to je pro duševní blaho velice důležité. Važte si toho, ne každý má takové štěstí jak vy.

Vodnář
Úplněk se tento týden dostává do vašeho znamení, milí Vodnáři. Nyní je ideální čas na výrazné změny. Obzvlášť pokud se ve vašem životě objevují negativní vibrace, měli byste je odhalit a začít s nimi pracovat. Jedině tak nastolíte duševní pohodu.

Ryby
Jste momentálně ve velice spokojené fázi života. Užíváte si čas s rodinou i přáteli, chodíte na společenské události a váš milostný život je momentálně velice pestrý. Prostě máte léto, jak má být - plné zábavy, slunce, štěstí a nových příležitostí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.