Home - Články - Měsíční horoskop lásky na SRPEN 2023

Měsíční horoskop lásky na SRPEN 2023

vloženo 27. 7. 2023
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na SRPEN 2023

Budete v druhém prázdninovém měsíci v bezvadné kondici, když půjde o flirtování? Nebo si budete vzorně hýčkat svého stálého partnera? Která znamení mají brzkou šanci potkat životní lásku? Poznejte svoje aktuální sklony k lásce a intimnostem hned teď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Užíváte si příval vášně, který pocítí singles i zadaní Berani. V žilách vám koluje horká krev, takže druhou polovinu prázdnin nebude nouze o vzrušující zážitky. Nezadaní se nebrání flirtování ani románkům, nápadníků budete mít víc než dost. Po 15. se zvyšuje šance k nalezení vážné známosti. Ve vztahu se mějte na pozoru koncem měsíce. Po 27. srpnu s vámi cloumají emoce a můžete nepřiměřeně reagovat na partnerova slova. Zkuste se víc milovat a míň hádat. Během sexu se zbavíte narůstajícího napětí.

Býk
Prázdninové lásky vyčerpají v srpnu potenciál. Zjišťujete, že se svým objevem nemáte nic moc společného. Nesnažte se udržovat vztah jen kvůli obavám ze samoty. Na světě je spousta jiných protějšků, kteří se po vašem boku budou vyjímat mnohem lépe. Poznáte to už koncem měsíce! A jaký srpen čeká vás, zadaní Býci? Venuše z kvadratury k vašemu znamení nevytváří úplně perfektní podmínky. Držíte se při zemi a většinu iniciativy necháváte na partnerovi. Zkuste se víc odvázat a užít si sex podle svého.

Blíženci
Milí Blíženci, v nadcházejících týdnech se snažte nebrat nic osobně a nevytvářejte si přehnaná očekávání. Právě to budou dvě největší překážky v milostném životě. Hlavně zadaní si malují dovolenou s partnerem, těší se na nejrůznější dárky i události. Pokud se očekávání nenaplní, jste zklamaní. Přijímejte lásku takovou, jaká skutečně je. Kolem 17. počítejte s výbuchy emocí. Stačí maličkost a vy z ní uděláte hotové drama. Singles by měli vsadit na svůj smysl pro humor. Ten pomůže se seznamováním.

Rak
Srpen přináší do života Raků odlehčení. Umíte si užívat přítomný okamžik a radujete se z maličkostí. Dokonce i nezadaní před sebou mají měsíc plný spokojenosti. Mohou za to vaši přátelé, díky nimž nemáte pocit, že vám schází láska. Případné randění nebude mít dlouhého trvání, protože váš nový objev nevládne smyslem pro humor a celkově je z jiného těsta. Zadaní Raci nyní preferují ve vztahu volnost. Nezvykle se odstřiháváte od svého partnera a vzrušuje vás představa, co všechno byste mohli zažít.


Lev
Randění ve druhé polovině prázdnin neodpovídá lvím představám. O svém nápadníkovi si něco namlouváte a realita vás následně zklame. Nechte seznamování volný průběh a raději si nic nemalujte. Po 15. srpnu se méně trápíte tím, jak věci dopadnou. Vychutnáváte si přítomnost opačného pohlaví a nad vztahy nepřemýšlíte. Díky uvolněné atmosféře se zlepší celý milostný život. Dlouholeté páry by uvítaly nějakou inspiraci, jak oživit stereotyp. Využijte volnější dny a naplánujte si nějaký nezvyklý program.

Panna
Dlouholeté páry těžko nacházejí společnou řeč. Nedaří se vám porozumět partnerovým vrtochům, jste podráždění a stavíte se do opozice. Komunikace je napjatá. Podobně to vypadá v intimním životě, kdy se nedokážete naladit jeden na druhého. Sex spíše než radostnou aktivitu připomíná plnění manželských povinností. Podle Venuše byste se tím neměli trápit. Nepříznivé klima nebude mít dlouhého trvání. Oproti tomu singles překvapí báječný protějšek! Do 26. srpna vám nahrává trigon Venuše s Jupiterem.

Váhy
Ve druhé půli prázdnin si spravíte chuť. Venuše vytváří ideální podmínky pro zamilované a také přeje svobodným Vahám, kteří prahnou po nové lásce. Zažijete spoustu příjemných událostí, které vás pohladí na těle i duši. V manželství a letitých vztazích se vám podaří vyhnat rutinu z intimního života. Motivujete miláčka, aby zkoušel nové věci. Není od věci překvapit ho nějakou hračkou pro dospělé nebo svůdným prádlem. Svobodné čeká seznámení s výjimečným človíčkem. Zahrne vás lichotkami i dárečky!

Štír
Nadcházející dny mohou udělat rošádu v existujících vztazích. Do cesty vám vstoupí člověk, který vás omámí. Nabízí něco docela jiného než stávající partner. Změna může být k lepšímu, ale určitě ji nesmíte uspěchat. Podle Venuše byste se měli řídit hlasem srdce. Do milostného života by vám neměl mluvit nikdo jiný. Také není vyloučeno, že nakonec zůstanete sami a budete hledat úplně nového člověka. V sexu se nežeňte za každou cenu do adrenalinových zážitků. Někdy si nejvíc užijete společný relax.


Střelec
Milí Střelci, klíčem ke štěstí v lásce je umění komunikovat. To vám v srpnu dělá problémy. Jste přímočaří a na své okolí kladete vysoké nároky. Nezdravá kritika by vás mohla stát dokonce i stávající vztah. Rozmyslete si svá slova, protože následky nebudou příjemné. Svobodní Střelci mohou okolo 14. srpna potkat energického člověka, který je přesně vaše krevní skupina. Určitě se s ním nebudete nudit. Vaše nová známost si potrpí na lichotky, zkuste změnit styl konverzace. Dostanete druhou šanci!

Kozoroh
Sebevědomí Kozorohů s každým srpnovým dnem narůstá. Dáváte si záležet na své vizáži a přesně víte, jak podtrhnout své silné stránky. Ve společnosti jste nepřehlédnutelní. Nárůst obdivu opačného pohlaví příjemně pošimrá vaše ego. Jen pozor, abyste nechodili s nosánkem vzhůru. To by vaši popularitu zase rychle strhlo k nule. Také v partnerství byste měli ubrat plyn. Že je něco špatně, si uvědomíte až pozdě. Náprava není snadná, ale je reálná. Miláček vám nakonec odpustí. Může na vás oči nechat.

Vodnář
Je čas podívat se na věci, které váš vztah nezdravě zatěžují. Naučte se otevřeně komunikovat o svých emocích. Plánujte společnou budoucnost a naslouchejte partnerovým přáním. Po celý srpen se vám bude hodit ochota přistoupit na kompromisy. Vodnáři v čerstvém vztahu by měli získat více sebejistoty. Kritika na vaši adresu je neoprávněná a měli byste se proti ní ohradit. Singles potkají sympatického člověka, se kterým by rádi vyrazili na rande. Hlavně si nic neplánujte dopředu, ať nejste zklamaní.

Ryby
Zadané Rybky potřebují spoustu trpělivosti. Rádi byste zažívali romantické léto a nechávali se rozmazlovat z rukou drahé polovičky, ale konstelace vidí realitu jinak. Máte pocit, že vám protějšek nedává najevo lásku tak, jak byste zasluhovali. Miláček nebere vaše potřeby vážně a vám je to líto. Ani v intimní sféře se vám nevěnuje podle představ. O ty nejhezčí zážitky se musíte postarat sami. Na druhou stranu Venuše varuje před rozchodem. Věřte, že se nepřízeň zlomí a láska vás zahřeje na srdci.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.