Home - Články - Kámen šungit čistí a harmonizuje

Kámen šungit čistí a harmonizuje

vloženo 26. 7. 2023
čas čtení: 3 minuty

Kámen šungit čistí a harmonizuje

Na první pohled vypadá šungit jako docela obyčejný černý kámen, ve skutečnosti ale jde o unikát, který nemá v kamenné říši obdoby. Jedná se o léčivý kámen, jenž ruší geopatogenní zóny a čistí vodu!

sdílet článek na facebooku

Kde se vzal?

Šungit je 2 miliardy let stará hornina, jehož jediným nalezištěm je Karélie v severozápadním Rusku. Tento kámen má záhadný původ, dokonce se uvažuje i o jeho mimozemském původu. Má však jednu úžasnou vlastnost, dokáže do sebe vstřebat škodliviny z okolí. Je to svérázná čistička, která zaručeně přemění negativní v pozitivní.

S čím dokáže pomoci

Podle legendy pomohl šungit ruským vojákům během bitvy u Poltavy v roce 1709, kdy byli nuceni pít vodu ze znečištěných nádrží. Přidání tohoto zázračného kamene do vody však dokázalo špínu vyčistit, takže ruští vojáci zůstali zcela zdraví. Jejich švédští protivníci naproti tomu kvůli špatné vodě a střevním problémům odpadli. Od té doby je kámen znám pro svou schopnost čistit vodu, a to dokonce i od ropných derivátů a těžkých kovů. Nejsilněji kámen působí ve tvaru pyramidy, kdy se jeho léčivé vlastnosti spojí se sílou magického tvaru. Takový předmět můžete také umístit blízko televize nebo počítače, aby eliminoval škodlivé záření.


Z šungitu se vyrábějí i léčivé masti a krémy, které mají silné protizánětlivé účinky. Dokáží zmírnit otoky i bolest. Výrobky ze šungitu pomáhají i při kožních problémech jako je akné nebo lupénka. Šampony zas zastavují předčasné šedivění vlasů.

Použití v magii

Šungit náleží elementu země a jakožto všechny černé kameny dokáže vstřebávat negativní energii, takže pokud se na nějakém místě necítíte dobře, zkuste umístit kousek šungitu do každého rohu místnosti. V případě, že vás trápí noční můry, dejte si šungitovou pyramidu přímo na noční stolek. Malý zbroušený kamínek šungitu můžete nosit na krku jako osobní amulet.

Šungit má celou řadu využití a je jen na vás, kterou jeho pozitivní vlastnost se rozhodnete vyzkoušet. Určitě vás v žádném ohledu nezklame!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.