Home - Články - Týdenní horoskop 24. - 30. července

Týdenní horoskop 24. - 30. července

vloženo 22. 7. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 24. - 30. července

Ačkoliv je léto v plném proudu a mnozí by se raději viděli venku u vody, práce nadále zůstává důležitou oblastí v soukromém i osobním životě. Přečtěte si týdenní horoskop a zjistěte, co vás čeká nejen v pracovním životě!

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu bude vládnout planeta Merkur. Jedná se o planetu, která výrazně podporuje komunikativnost a intelektuální schopnosti Je nyní ideální čas, abyste udělali nějaké razantní kroky v pracovní sféře. Jedině tak docílíte pozitivního výsledku.

Býk
Venuše je v kvadratuře s vaším znamením a milostné vztahy nevypadají tak, jak jste si vysnili. Hodně se u vás doma změnilo a o mnoha věcech jste měli zkreslené představy. Střet s realitou všedního dne pro vás možná bude příliš třaskavý a dramatický.

Blíženci
S vaší vyvážeností a přirozenou diplomacií budete moci vyřešit i ty nejtěžší situace. Pamatujte, že všechny výzvy přinášejí také příležitosti k učení se, sebereflexi a osobnímu rozvoji. Proto se nebojíte výzev a vykračujete ze své komfortní zóny.

Rak
Tento týden chcete vyniknout ve své práci. Máte za to, že jste dostatečně kreativní, zodpovědní a plní inovativních neotřelých nápadů. Jen je škoda, že vás nikdo neposlouchá. Zapracujte na zdravě asertivní komunikaci a vytřete kolegům i vedení zrak.


Lev
Tento týden pro vás bude zajímavý a nabízí spoustu příležitostí k osobnímu růstu a úspěchu. Vaše pracovní prostředí bude plné aktivit, které vás budou skutečně bavit. Budete se muset přizpůsobit a prokázat svou schopnost řešit neočekávané situace.

Panna
Merkur tento týden vstupuje do vašeho znamení, milé Panny. Výrazně se vám zesílí komunikační schopnosti a vy získáte několik vlivných přátel navíc. Merkur rovněž bude podporovat vaše smyslové vnímání a inteligenci, tak se nebojte tento potenciál využít naplno.

Váhy
Vyhněte se nadměrnému stresu a najděte si čas na odpočinek a regeneraci. Merkur, který vstupuje do znamení Panny, výrazně spojuje duchovno s naším pozemským světem. Nechte se touto kosmickou energií zcela pohltit a vnímejte krásu kolem sebe naplno.

Štír
Ve vztazích a osobním životě se může objevit emocionální intenzita. Je důležité vyjadřovat své pocity a potřeby, ale zároveň si dávejte pozor, abyste druhého člověka nezranili svými slovy. Někdy jste příliš vznětliví a vaše horká hlava vás ovládne.


Střelec
Jste velice rádi středem pozornosti a neujde vám žádná akce. Léto je v plném proudu, tak proč si neužívat letní atmosféry, festivalů a romantických dostaveníček. Užíváte si život plnými doušky a nejlepší na tom je, že to učíte i své přátele a rodinu.

Kozoroh
Vaše jedinečné nápady stojí za to, abyste je s někým sdíleli. Jste kreativní duše, které nechybí notná dávka fantazie. Zejména ve vaší práci se vám hodí vaše smýšlení, energická a zároveň velice nekonfliktní povaha. Je načase ukázat, co ve vás vězí.

Vodnář
Nemáte moc náladu sbližovat se s opačným pohlavím. Pokud vás tedy někdo z vašeho okolí pozve na rande, tak pravděpodobně odmítnete. Chcete si prostě nechat čas jen pro sebe a chvíli se snažit poznat své nitro, než si do života pustíte někoho dalšího.

Ryby
Zaměřte se nyní na udržení rovnováhy mezi fyzickým a duševním zdravím. I když to není vždy jednoduché, zkuste si najít čas na relaxaci a odpočinek, abyste obnovili energii, která je ve vašem životě zásadní a její nedostatek vždy výrazně zaznamenáte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.