Home - Články - Láskohled 24. - 30. července

Láskohled 24. - 30. července

vloženo 21. 7. 2023
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 24. - 30. července

Flirtování a milostné dovádění! Užijete si ho na konci měsíce? Nebo snad budete řešit letnou partnerskou krizi a neshody? Neváhejte a přečtěte si, co říkají hvězdy na to, jak se vám povede v lásce. Pamatujte totiž, že štěstí přeje připraveným!

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš nový idol už vás pěkně štve. Zdá se vám, že se až příliš často předvádí, chce být ve středu pozornosti a myslí jen na sebe. Někoho takového jste si vedle sebe nepředstavovali.

Býk
Jste zklamaní z toho, jak dopadne vaše rande, na které jste se vydali po dlouhé době. Ze začátku to vypadalo nadějně, ale nakonec to bylo hrozné a dlouho na žádné rande nepůjdete.

Blíženci
Milí Blíženci, konečně se vám ve vztazích začalo dařit. Potkali jste zajímavé lidi, máte za sebou pár úspěšných rande a celkově jste se sebou velice spokojení. Výrazně se vám i zvedlo sebevědomí.

Rak
Ve vaší blízkosti se objeví někdo velice zajímavý, kdo by stál za hřích. Budete se ale muset poměrně dlouho snažit, abyste daného jedince zaujali a bude vás to stát spoustu úsilí.


Lev
Jste ve fázi života, kdy se soustředíte na sebe a vlastní rozvoj. Naučte se být šťastní sami sebou a přijímat vlastní jedinečnost. Tímto způsobem přitáhnete do svého života i lásku.

Panna
Merkur v tomto týdnu vstupuje do vašeho znamení a pro milostný život to znamená jediné - velké dobrodružství. Potkáte spoustu zajímavých lidí a budete se cítit více než příjemně.

Váhy
Váhy jsou známé svou vyvážeností a spravedlností, takže se nebojte řešit případné konflikty a najít kompromis, který vyhovuje oběma stranám. Jen díky tomu udržíte vztah zdravý.

Štír
Váš sex-appeal je na pomyslném vrcholu a vy si také užíváte pozornosti opačného pohlaví, které vás má za velmi atraktivní osobu. Nemáte nouzi o nejrůznější nabídky na schůzky.


Střelec
Nyní je ideální čas kultivovat lásku ve svém životě a dělat kroky směrem k vybudování stabilního a harmonického vztahu. Už dlouho jste nebyli takhle dobře a romanticky naladění.

Kozoroh
Hvězdy vám nyní přejí a nabízejí velké příležitosti k hlubokému spojení s partnerem nebo k nalezení nového a vzrušujícího vztahu. Je jen na vás jak tuto kosmickou přízeň uchopíte.

Vodnář
Překvapte svůj protějšek nějakou milou pozorností, která zaujme. Poslední dobou se vám stává, že na vztah nemáte tolik času. Malým dárečkem dáte najevo svou lásku a pozornost.

Ryby
Planetární energie vám opět přejí, takže se ujistěte, že nasloucháte své intuici a následujete své srdce, abyste nepromrhali přízeň osudu. Zřejmě se ve vašem okolí pohybuje někdo zajímavý.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.