Home - Články - Láskohled 31. července - 6. srpna

Láskohled 31. července - 6. srpna

vloženo 29. 7. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 31. července - 6. srpna

Druhý měsíc prázdnin je tady, a proto se včas nachystejte na to, jak tento láskyplný letní týden prožijete. Vy zadaní, buďte na sebe hodní a vy nezadaní, pokud vám to ještě nevyšlo, neznamená to přece, že budete do konce léta sami. S Láskohledem svou lásku určitě najdete!

sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce může být tento týden důležitým obdobím pro prohloubení vašich emocionálních vazeb. Můžete se setkat s někým, kdo vám bude schopen poskytnout podporu, ale i porozumění.

Býk
Seznámíte se s někým, kdo vás výrazně okouzlí. Bude to zejména kvůli tomu, že dotyčná osoba oplývá velice neotřelým humorem, ale i světonázorem, který vy celkem hodně obdivujete.

Blíženci
V dlouhodobých svazcích očekávejte možnost nějaké nepříjemné hádky. Máte spolu hodně neshod, které jsou zapříčiněny odlišným vnímáním světa. Je jen na vás, jak se k tomu postavíte.

Rak
Mars je v pozitivní sextilu s vašim znamením a vy dojdete k uvědomění, že váš idol, i nově vznikající vztah, možná není to, co jste si představovali. Hodně věcí budete vnímat jinak.


Lev
Milí Lvíčci, hvězdy osudu jsou vám tento týden příznivě nakloněny, a pokud dlouho hledáte osudovou lásku, tak nyní je zde velká pravděpodobnost, že ji naleznete. Mějte oči dokořán!

Panna
Pokud jste ve vztahu, bude tento týden čas pro projevování lásky a samozřejmě romantiky. Pokud jste svobodní, můžete se setkat s někým, kdo vás ohromí svou pozitivitou a charisma.

Váhy
Snadno a velice rádi poznáváte nové lidi. Jste společenský jedinec, který je rád ve středu pozornosti. Seznamování vám nedělá vůbec žádný problém, a proto je kolem vás stále rušno.

Štír
Momentálně se nechcete do ničeho vážného nutit a užíváte si všeho, co vám letní radovánky nabízí. Říkáte si, že žijete jen jednou a je načase si začít užívat života se vším všudy.


Střelec
Poslední dobou jste se ujistili v prioritách, které zastáváte. Pokud se ve vašem životě objeví někdo s podobným zaměřením, je velice pravděpodobné, že ho budete chtít poznat blíže.

Kozoroh
Rozhodli jste se, že vašemu dosavadnímu vztahu dáte ještě jednu a to poslední příležitost jak to zlepšit. Přece jen spolu máte nějaké závazky a věříte, že jen musíte oba dva chtít.

Vodnář
Máte výrazné kouzlo osobnosti a není divu, že na vás občas opačné pohlaví může oči nechat. Samozřejmě vám to zvyšuje sebevědomí, ale občas byste měli rádi klid od vší pozornosti.

Ryby
Tento týden se setkáte s někým, kdo s vámi bude sdílet společné zájmy, ale také smysl pro humor. Buďte otevření zajímavé komunikaci - využívejte svého šarmu a duševního nadhledu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.