Home - Články - Týdenní horoskop 30. ledna - 5. února

Týdenní horoskop 30. ledna - 5. února

vloženo 28. 1. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 30. ledna - 5. února

Nastává přelom měsíce, tak očekávejte nové energie a nové příležitosti! Nezapomeňte vyřešit staré resty, ať vstoupíte do nového měsíce s čistým štítem. S novým horoskopem ale získáte jistotu a klid. Přejeme hezké čtení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zatím se vám úspěšně daří vše, co jste si na začátku roku předsevzali. To vás samozřejmě nabíjí pozitivní energií a je to na vás znát. Dokonce jste zjistili, že když jste po psychické stránce takto moc spokojení, tak se vám daří i všechno ostatní.

Býk
Máte před sebou velice pozitivní období plné lásky, radosti a v neposlední řadě i pracovních úspěchů. Vedete si prostě skvěle a nic vám nestojí v cestě, abyste si mohli začít plnit své sny. Konečně se vám v životě daří a vy toho jistě chcete využít.

Blíženci
Příznivý trigon Merkuru s Marsem zapříčiní, že se vám celkově bude velmi dařit. Dokonce se rýsuje i nová pracovní pozice, která by vás bavila. Samozřejmě jste po profesní stránce ušli obrovský kus cesty a rozhodně byste si zasloužili lepší pozici.

Rak
Venuše je v poměrně hezkém trigonu s vaším znamením a umí ukázat, že když nad někým drží ochranou ruku, tak to stojí za to. Zejména v milostných vztazích se ukáže, že jste na tom velice dobře a celý týden pro vás na milostném poli bude harmonický.


Lev
V práci máte plány, které se v co nejbližší době pokoušíte uskutečnit. Vaše vize jsou odvážné, ale vůbec nikoho ve vašem okolí nepřekvapuje, že máte takto velké plány. Vyznačujete se tvrdohlavostí, houževnatostí, velkou pílí a zasloužíte si výsledky.

Panna
Využili jste povánoční slevy a nakoupili si pár nezbytností do vaší domácnosti i šatníku. Samozřejmě se ukázalo, že ne vše bylo natolik kvalitní, jak jste si původně mysleli. Nyní tedy musíte řešit reklamace na některé výrobky a to není vždy příjemné.

Váhy
V rodině momentálně trochu vázne komunikace a vy se musíte hodně držet, abyste už po jistém členovi rodiny nevyjeli. Rozčiluje vás, jak automaticky předpokládá, že vy se o vše postaráte a není ani trochu samostatný. Chcete mu udělit pořádnou lekci.

Štír
Tento týden vás vyděsí prázdná peněženka. Měli jste tendence utrácet víc než jindy, a to se muselo někdy projevit. Do konce měsíce se rozhodně budete muset trochu uskromnit, a také byste měli popřemýšlet, jestli vše, co jste si nakoupili, potřebujete.


Střelec
Po psychické stránce máte před sebou velice náročné období. Zejména vaše emoce na tom nebudou zrovna nejlépe a budete mít tendence k výbuchům vzteku. S protějškem nemůžete najít společnou řeč a stále se jen hádáte. Doufáte, že se to brzy zlepší.

Kozoroh
Větší investice se vám tento týden nemusí povést, a pokud tedy máte možnost jít do něčeho většího jindy, tak to tak rozhodně udělejte. Vyplatí se vám to, a navíc budete mít ještě dost času na rozmyšlenou, či nějaké ty úpravy, nebo i celkové změny, udělat.

Vodnář
Záleží vám na dobré reputaci, a proto v práci platíte za velice zodpovědného jedince, který vždy splní to, co slíbil. Kolegové i vedení se na vás mohou spolehnout a jediné, co vám chybí ke štěstí je to, že byste si rozhodně zasloužili zvýšení platu.

Ryby
Tento týden máte hlavu v oblacích a celkově jste naladění na pozitivní vlnu. Těší vás zejména zájem opačného pohlaví, který bude enormní. Není ani divu, šíříte kolem sebe jen smích a radost a lidé v přítomnosti osoby jako jste vy rádi pookřívají.

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.