Home - Články - Týdenní horoskop 3. - 9. února

Týdenní horoskop 3. - 9. února

vloženo 1. 2. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 3. - 9. února

Začátek roku byl tradičně hektický, ale divoká voda se zase začíná zklidňovat, proto budete mít čas se nadechnout a připravit na další kroky. Je také vhodná doba k bilancování ledna. Nedařilo se vše podle vašich představ? Máte pořád dost času nabrat nový směr!
sdílet článek na facebooku

Beran
Prožíváte poměrně složité období zejména v oblasti vztahů. Není vždy příjemné poslouchat kritiku. Navíc vám přijde, že mnozí z vašich blízkých jsou ve svém životě úplně někde jinde, a i díky tomu vám zas až tolik nerozumí a dochází k nedorozumění.

Býk
Tento týden tíhnete k umělecké sféře. Zejména vás zaujme výtvarné umění. Možná se přihlásíte do nějakého kreativního kroužku, nebo budete jen tak tvořit doma. A také vám neujde kdejaká umělecká výstava. V této vaší nové lásce najdete vytoužený pokoj.

Blíženci
Berete svou práci velmi zodpovědně. Máte před sebou jasný cíl a za tím si jdete. Není pro vás žádný problém zůstat v práci déle a dodělat vše potřebné. Víte, že to následující den či dokonce týden zúročíte. Vedení si rovněž začíná všímat vaší snahy.

Rak
Začínáte se více věnovat svému vzhledu. Přemýšlíte nad změnou účesu, či zhubnutím nějakého toho kila. Navštívíte zkrášlovací salon a budete sami se sebou spokojeni. Cítíte se nyní skvěle a úžasně sexy. Vyražte ještě na nákupy a ztvrďte svou proměnu.



Lev
Opačné pohlaví je pro vás tento týden skutečnou záhadou. Nechápete jeho chování a máte za to, že mnohým lidem hned v začátku týdne snad přeskočilo. Z dlouho domluveného rande se nakonec rychle vymluvíte a na nové seznámení nemáte vůbec žádnou náladu.

Panna
Je na vás skutečně spoleh. Ať už se jedná o pracovní záležitosti, či cokoliv ve vaší domácnosti. Šéf ví, že když vám zadá úkol, budete ho mít hotový s předstihem. Doma všechno klape bez problémů a vaši blízcí to ví. Můžete být se sebou spokojeni.

Váhy
Kolem sebe máte naprosto skvělou osůbku, která vždycky stojí na vaší straně. Život s podporou je pak jednodušší. Tento týden si uvědomíte, jak moc pro vás tento jedinec znamená a rozhodnete se mu dát svůj vděk najevo. Bude to příjemné pro vás oba.

Štír
Snažíte se získat nějaké peníze navíc. Opravdu by se vám teď hodily. Není to však snadné. Brigády nejsou příliš dobře placené a váš čas je taky drahý. Nevíte jak ze situace vybruslit a tak se rozhodnete pro úklid domova a prodeje nepotřebných věcí.



Střelec
Nevíte, čím to je, ale poslední dobou si příliš berete k srdci některé situace, či řeči vašich blízkých. Ihned vás někdo urazí, či vám přijde jeho chování dost neadekvátní. Vadí vám nedodržování slibů, ale i špatná nálada ze strany někoho blízkého.

Kozoroh
Manipulativní osoba, která vám poslední dobou už dost otravuje život, je stále vlezlejší a vlezlejší. Nepomůže nic jiného, než nadobro ukončit komunikaci. Však je taky načase. Z tohoto vašeho vztahu by stejně nevzešlo nic dobrého, právě naopak.

Vodnář
Po pracovní stránce vás nyní čeká velice náročný týden plný překvapení, ale také nepříjemných situací. Naštěstí v domácím prostředí to máte skvěle zařízeno a každý večer se s radostí vracíte do své oázy klidu a pohody. To vám dodá sílu na další den.

Ryby
Někdo vám blízký se do vás stále naváží. Hledá na vás chyby a kritizuje. Nejste člověk, který by si nechal jen tak něco líbit. Nevíte, proč byste na sobě měli něco měnit, když vám to tak vyhovuje. Pokud se někomu něco nelíbí, tak ať se s vámi nebaví.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.