Home - Články - Týdenní horoskop 3. - 9. října

Týdenní horoskop 3. - 9. října

vloženo 1. 10. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 3. - 9. října

Ten pravý podzim už klepe na dveře! S ledovým větrem v zádech nás čeká velmi zajímavý týden. Především kreativa bude hrát u většiny věcí hlavní roli. Využijte příležitosti a pořádně se jí chyťte. Co vás čeká dalšího v následujícím týdnu?

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte před sebou složitější období, zejména, co se milostných vztahů týče. Ne vše se vám vydařilo podle představ a nyní to spíš vypadá, že s potenciálním partnerem nenajdete společnou řeč, a to jste si přitom malovali společnou růžovou budoucnost.

Býk
V tomto týdnu vám zásadně bude chybět energie. Nevíte, čím to je, ale necítíte se být zrovna fit. Možná je načase zamyslet se nad svou životosprávou a některé věci zásadně změnit. Zařaďte do svého dne více pohybu a okamžitě pocítíte pozitivní vlnu.

Blíženci
V práci vám dělá starosti kolega, který se nebojí plivat kolem sebe urážky a různé pomluvy. Všichni ve firmě toho máte dost, protože se vám špatně pracuje a vedení si rovněž začíná všímat negativní atmosféra, která se samozřejmě projevuje i jinde.

Rak
Hlídejte si tento týden zejména své finanční výdaje, protože jste unáhlení v některých nákupech a díky tomu můžete nakoupit tak, že s tím nakonec nebudete spokojeni. Raději se držte při zemi a některé výdaje si prostě nechte na příznivější období.


Lev
Vaše nápady se ne každému líbí. Obzvlášť rodina má občas ráda klid a vy se svou aktivitou a plnou hlavou nápadů jim nejste po chuti. Máte ale za to, že aktivní rodinný život potřebujete a že to všem členům jenom prospívá a tak si dost stojíte za svým.

Panna
Vůbec se nebojíte pracovních výzev. V zaměstnání platíte za pracovitého zaměstnance, na kterého se kdokoliv může spolehnout. Práci, kterou máte zadanou, uděláte vždy svědomitě a s předstihem a ještě s přidanou hodnotou. Rozhodně si zasloužíte daleko lepší plat.

Váhy
Potkali jste se s kamarádem z dávné doby a musíte uznat, že to bylo velice radostné setkání plné vzpomínek a smíchu. Dokonce jste se domluvili, že taková setkání musíte mít častěji, protože toho ještě zůstalo spoustu nevyřčeného, a to je přece škoda.

Štír
Rádi byste se pustili do menší rekonstrukce, která by vám udělala radost, ale také zpříjemnila a více zorganizovala chod vaší domácnosti. Nesetkáte se ale od rodiny příliš velkého nadšení, což vás bude dost mrzet, protože to děláte hlavně kvůli nim.


Střelec
Máte vedle sebe skvělého jedince, na kterého se můžete spolehnout. Samozřejmě se u vás doma občas objeví mráčky, které jsou ale v každém vztahu. Důležité je, že se k sobě chováte s úctou a umíte si být vzájemnou oporou. Ne každý má takové štěstí.

Kozoroh
Váš milostný život už vůbec není to co býval, máte za to, že se vám do společného soužití vkradla nuda a stereotyp a obzvlášť váš protějšek s tím je celkem v pohodě a nevidí v tom žádný problém. Vy jste ale naprosto opačného názoru a chcete to řešit.

Vodnář
Na své kamarády se můžete opravdu spolehnout. Pokud s něčím potřebujete pomoct, tak si můžete být jisti, že se na své přátele můžete okamžitě obrátit. V mnoha ohledech pak nemáte problém plánovat si dovolenou, rekonstrukci, nebo například stěhování.

Ryby
Nyní už potřebujete skutečnou relaxaci. V práci se na vás valí doslova pohroma, rodinný život strádá a vy jste každý den víc a víc unavení. Měli by jste si už opravdu odpočinout a vyrazit někam do přírody či do hor. Dovolená vám všem jenom prospěje.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.