Home - Články - Láskohled 3. - 9. října

Láskohled 3. - 9. října

vloženo 30. 9. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 3. - 9. října

Zajímá vás, co se bude dít ve vašem vztahu nebo jestli potkáte novou lásku? Čtěte nový týdenní horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pociťujete mírnou netoleranci ze strany svého protějšku. Při každé příležitosti má tendenci vás poučovat a přesvědčovat vás o své pravdě. Přitom vy máte svůj názor dávno jasný.

Býk
Toužíte po lásce a porozumění a toho se vám momentálně příliš nedostává. Váš protějšek je výrazně zaneprázdněn svou prací a na společný milostný život dost kašle. To vás mrzí.

Blíženci
V dlouhodobých svazcích očekávejte výrazné zlepšení. Dosud jste se hodně trápili s krizí, která vás provází již nějaký ten pátek. Ta, ale jako zázračným mávnutím proutku, zmizí.

Rak
Potkali jste někoho, kdo vás opravdu hodně přitahuje. Vzájemná chemie je mezi vámi až skoro nebezpečná a zřejmě oba dva čekáte, kdy to všechno vybouchne. Kdo ale udělá první krok?


Lev
Váš sex-appeal je doslova pověstný. V okolí není nikdo, kdo by vás nečastoval přívlastky jako sexy, jedinečný nebo přitažlivý. Máte kolem sebe pozitivní a charismatickou auru.

Panna
Máte za to, že váš protějšek by si měl hlavně srovnat priority. Stále častěji rodinný život odsouvá na druhou kolej a schází se s kamarády, nebo zůstává v zaměstnání až do večera.

Váhy
Single jedinci mají hned několik příležitostí, kam obrátit svůj zájem. Celkem jste ale jako nezadaní spokojeni a na vážný vztah se necítíte, ale nezávaznému flirtu se nebráníte.

Štír
Nudí vás váš milostný život. Přijde vám stereotypní a plný nezáživných věcí. Protějšek naprosto odmítá jakoukoliv společnou aktivitu a raději tráví čas u televize, nebo lenošením.


Střelec
Se svým protějškem nemáte tento týden vůbec žádnou trpělivost. Dokáže vás naštvat i úplná maličkost a o hádky tedy u vás doma nemáte nouzi. Koncem týdne dojde k výraznému zlepšení.

Kozoroh
Užíváte si přítomnost vašeho nového idolu. Konečně máte možnost strávit nějaké chvilky spolu i o samotě a tak o sobě navzájem zjistíte spoustu zajímavých věcí, které vás sblíží.

Vodnář
Všimli jste si, že jistý společný kamarád po vás hodně pokukuje a občas máte pocit, že vám dělá návrhy a má dvojsmyslné narážky. Nejste z toho nadšení, protože víte, že je zadaný.

Ryby
Nový kolega v práci je velice přitažlivý a strhává na sebe pozornost všech opačného pohlaví. Vás ale příliš neoslnil, přesně víte, že on si je vědom svých předností a umí to využít.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.