Home - Články - Týdenní horoskop 28. prosince - 3. ledna

Týdenní horoskop 28. prosince - 3. ledna

vloženo 26. 12. 2020
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 28. prosince - 3. ledna

Odpočítáváme poslední dny roku a nastává čas bilancování a novoročních předsevzetí. Jaký byl uplynulý rok? Přemýšlejte o tom! Do toho nového si ale vezměte jen to, co vás může posunout dál. Zamyslete se nad tím, jestli většina problému není jen ve vaší hlavě. Nejste si jisti? Stále jsou zde pro vás věštci a kartářky. A také poslední týdenní horoskop roku 2020!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden hledíte s nadějí vpřed do své budoucnosti. Doufáte, že se mnohé změní a následující rok bude o dost lepší než rok 2020. Ten ale vůbec nebyl jednoduchý pro nikoho a přinesl mnohé změny do života každého z nás. Vy však věříte v lepší zítřky.

Býk
Středeční Úplněk bude mít doslova magickou moc. Bude se jednat o poslední úplněk v tomto roce a zanechává v každém z nás naději, že se následující rok povede a nebudeme muset čelit takovým vleklým problémům jako v roce předchozím. Jste plni očekávání.

Blíženci
Na Silvestr se moc těšíte. Poslední dobou jste měli sociálních kontaktů proklatě málo a konečně přichází čas, kdy se můžete sejít s těmi, které jste dlouho neviděli. Svátky si prostě letos užíváte úplně jinak, než léta předchozí. Více si všeho vážíte.

Rak
Milí Ráčci, Luna je v Úplňku a to pro vás znamená, že byste si měli dávat pozor zejména na pohlavní orgány. Úplněk si vždy žádá klid a odpočinek. Pokud budete přetěžovat za plného měsíce své tělo, tak ono vám to vrátí i s úroky. Raději odpočívejte.


Lev
Počátkem měsíce se vám bude nezvykle dařit v oblasti finanční sféry. I když jste se báli, že jste to s některými věcmi přepískli, tak nakonec nebudete některých investicí litovat. Dokonce zjistíte, že máte nějaké penízky navíc a to vás mile nakopne.

Panna
Na povrch se začnou drát jisté trable a stíny minulého roku. Měli jste za to, že jste si vše vyřešili, ale sami víte, že máte kostlivce ve skříni, i když to neradi přiznáváte. Měli byste myslet i na horší časy a budoucnost. Žijete ale jen přítomností.

Váhy
Úplněk nyní přináší do vašich životů nové a revoluční myšlení. Začnete přemýšlet nemateriálně a budete hledat způsoby, jak do svého života přinést nefalšované štěstí. Ne jen to naoko, ale to opravdové, které pramení až někde z hlubin lidské duše.

Štír
Přejete si mít ten nejhezčí vstup do Nového roku. Toužíte, abyste podchytili to pravé kouzlo Silvestru i bez materiálních záležitostí. Věříte, že ta úžasná magie daného okamžiku tkví v něčem úplně jiném. Atmosféra v rodině je díky tomu nyní úžasná.


Střelec
Do práce nastoupíte s nadšením. Věříte totiž, že rok 2021 vám do života přinese příjemné změny a situace ve světě se uklidní. Už byste totiž velice rádi najeli na nějaký normální režim a netoužíte po ničem jiném, než po tom, aby vše bylo jako dřív.

Kozoroh
Rozhodnete se ve velkém stylu investovat do vašeho vzhledu. Máte pocit, že jste se v posledních letech zanedbávali a nyní to chcete všechno změnit. Věříte, že Nový rok je ideálním řešením. Chcete se líbit hlavně sami sobě a zvýšit si sebevědomí.

Vodnář
Už teď přemýšlíte nad tím, že jste si ve financích udělali díru, a jak ji budete lepit. Konec roku se u vás teda projevuje tím, že jste nervózní a Silvestr si neužijete tak, jak jste si představovali. Zato do práce se vrhnete s opravdovou vervou.

Ryby
Středeční úplněk v Raku je výrazně spjat s mateřstvím, rodinou a pevnými pouty. Pokud nějakým způsobem v jedné z těchto oblastí tápete, tak věřte, že tento týden dojde k výraznému zlepšení. Nastávající maminky dostanou nyní do vínku rovněž přidáno.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.