Home - Články - Týdenní horoskop 28. listopadu - 4. prosince

Týdenní horoskop 28. listopadu - 4. prosince

vloženo 26. 11. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 28. listopadu - 4. prosince

Když se láme měsíc, tak se láme také chleba. Jak dobře se vám ho podaří rozlomit, to zjistíte už v novém týdnu. Ale abyste nebyli tak překvapení, už teď si můžete přečíst, co vás čeká a dozajista nemine!

sdílet článek na facebooku

Beran
Právě vám začíná období, které milujete - vánoční chvíle. Už jste se nemohli dočkat Adventu, kdy jste se s radostí vrhli na vánoční dekorace. Pro vás Vánoce rozhodně nejsou hektickým obdobím, ale pohodovým časem plným harmonie a rodinných setkání.

Býk
Zbytečně se nepřepínejte, máte totiž už trochu tendence plašit a zjišťovat, co vše na Vánoce ještě nemáte hotové místo toho, abyste si užívali nádherný adventní čas. Navíc vás díky zbytečnému stresu může skolit nějaká nemoc či klasické nachlazení.

Blíženci
Momentálně si hodně užíváte navazování nových vztahů. Celkově máte pocit, že v prosinci se toho vždy spoustu semele a kolem vás se vždy pohybují nějaké osoby, co o vás mají zájem. Možná prostě pokaždé sršíte skvělou pozitivní a vánoční atmosférou.

Rak
Vaše finanční zásoby se velice rychle tenčí a vy už teď přemýšlíte, jak byste mohli ušetřit. Není to jen o dárcích, protože ty už nakupujete s předstihem, ale rovněž víte, že si chcete v adventní čas trochu dopřát a vyrazit například na vánoční trhy.


Lev
V práci momentálně trávíte dost času a snažíte se si co nejvíce naddělat na následující vánoční svátky. Máte totiž rádi, když vše pobíhá v klidu a úklid, nákup dárků a výzdobu si děláte značně s předstihem. Poté máte čas na případné resty.

Panna
Rodinné chvíle si momentálně skvěle užíváte. Máte skvělou, skoro až harmonickou náladu a doma tak vládne klid. Užíváte si pohodu a trávíte spoustu času pohromadě. Našli jste si dokonce nějaký společný koníček, který velice rádi dohromady provozujete.

Váhy
Zjistili jste, že váš vztah už dlouho není to, co býval. Jste každý úplně na jiné lodi, máte jiné zájmy a kamarády a spíš doma bojujete. Už byste to konečně měli rozlousknout, abyste měli oba klid a mohli se soustředit na sebe a své potřeby i zájmy.

Štír
Nyní se soustředíte na svou osobnost a vzdělání. Toužíte po životním restartu a ve spoustě věcí byste byli rádi za změnu. Máte před sebou ještě dlouho cestu, ale první krůčky jsou nejdůležitější a vy jste vykročili pravou nohou. Teď jen nepřestávejte!


Střelec
Doma toho máte nyní na starosti opravdu hodně. Rozhodli jste se pro menší či větší rekonstrukci a na nic nečekáte a s nadšením se pouštíte do díla. Je vidět, že vás změna těší a už teď se nemůžete dočkat, jak strávíte Štědrý den v doslova novém hávu.

Kozoroh
První adventní trhy už lákají k návštěvě a vy si to užíváte. Trávíte nyní více času s kamarády a rodinou a věříte, že vás vzájemné sdílení koníčků i pocitů více sblíží a máte pravdu. Hodně se toho nyní od dětí dozvíte právě při zdobení příbytku.

Vodnář
Ze svých minulých chyb jste se příliš nepoučili. Opět a znovu vstupujete do stejné řeky, kde ale její životodárnost dávno vyschla a vás čeká jen samý zmar a nepříjemnosti. Měli byste se v životě konečně posunout už dále a nečekat pořád na zázrak.

Ryby
Na advent se každoročně velice těšíte. Milujete vůni pečených kaštanů i večery u zapáleného krbu. Letos vás ale tato vánoční atmosféra trochu míjí. Máte spoustu vlastních povinností, a taky v práci toho máte hodně, takže si to neužíváte podle představ.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.