Home - Články - Týdenní horoskop 23. - 29. prosince

Týdenní horoskop 23. - 29. prosince

vloženo 21. 12. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 23. - 29. prosince

Probuďte se! Ještě pár dní a je tady zase nový rok. Ještě před tím si ale ještě užijte sváteční nálady a harmonie v kruhu svých milovaných a jděte do věcí naplno. Nebojte se plánovat a plnit si své tajné sny. Že jste v minulosti dělali chyby? To k životu patří a vy se z nich teď můžete poučit!
sdílet článek na facebooku
Beran
Poslední den v práci si s kolegy, kteří se rozhodli zůstat užijete. Sváteční nálada a vidina volných dnů strávených s rodinou vám všem zvedá náladu. Nakonec jste ještě rádi, že jste v práci, protože si vše utřídíte a dáte do pořádku, jak to máte rádi.

Býk
Máte před sebou hektický týden. V práci doháníte, co se dá, protože do zaměstnání chcete zamířit až v novém roce. A doma rovněž řádíte jak uragán a s vervou všem rozdělujete úkoly. Je však načase trochu zvolnit a raději si užít teplo domácího krbu.

Blíženci
Váš perfekcionismus je pověstný. Na svátky chcete mít vše dokonale připravené. Zbytečně se však připravujete o klid. Raději si uvařte dobrý punč a sedněte si k pohádce. Dokonale uklizená domácnost není vše. Raději se zaměřte na úsměvy nejbližších.

Rak
Ještě než skončí tento rok, tak se vám podaří úžasná investice. Ještě k tomu dostanete za práci mezi svátky od vedení firmy nějaké penízky navíc. Šéf si váží toho, že se v práci snažíte a neremcáte tak jako ostatní. Pomocná ruka se mu vždy šikne.



Lev
Koncem týdne se setkáte s velice příjemným člověkem, který ve vás zanechá rozporuplné pocity. Nejste si jisti svými city a vlastně ani tím, zda se chcete momentálně zavazovat. Přesto si myslíte, že pozvání na společně strávený silvestr není zlý nápad.

Panna
Ač je Štědrý den na spadnutí a vy byste měli být v klidu a užívat si společných chvil s rodinou, tak opak je pravdou. Ani nevíte proč, ale jste ve stresu. Stále přemýšlíte nad tím, jestli jste v práci na něco nezapomněli, a zda bude vše dle plánu.

Váhy
Momentálně vás trochu přestává bavit vaše nynější známost. Jste spolu jen chvíli a tak po vzájemné dohodě trávíte svátky odděleně jen se svými rodinami. Máte tak spoustu času nad vaším vztahem dlouze popřemýšlet a tak trochu si od něj i odpočinout.

Štír
Nakupování vám ještě v tomto týdnu nekončí. Do přeplněného nákupního centra se podíváte hned několikrát. Když už si myslíte, že máte vše, tak budete muset ještě pro zapomenuté věci k štědrovečerní večeři a následně vás čeká příprava na Silvestr.



Střelec
Tento týden vás postihne nedostatek financí. Trochu jste to přepískli a svůj účet přetížili. Chtěli jste dopřát sobě, ale i svým nejbližším jen to nejlepší a nemysleli jste na následky. Silvestr budete muset prožít skromněji než jste měli v úmyslu.

Kozoroh
Sebevzdělávací kurz vám někdo s dobrým úmyslem nadělí pod stromeček. Ze začátku vás tento dárek zklame, ale nakonec se ho rozhodnete využít. Nakonec budete nadšení. Dozvíte se tolik zajímavých věcí a zároveň dostanete mnoho podnětů k přemýšlení.

Vodnář
Štědrý den si náramně užijete. V rodinném kruhu se ten den úžasně nasmějete a rozbalování dárků bude taky zábava. Tak nějak jste si svátky představovali a jste rádi, že vše dopadlo podle vašich představ. Mezi svátky se budete připravovat na Silvestr.

Ryby
Sváteční dny se u vás ponesou v duchu pohody a lásky. Jste se svou rodinou skvěle sehraným týmem, takže žádné stresující chvíle ani neočekáváte. Pod stromečkem se ale přece dočkáte nějakého překvapení. Milý a nečekaný dárek vás pohladí po dušičce.
|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.