Home - Články - Týdenní horoskop 22. - 28. listopad

Týdenní horoskop 22. - 28. listopad

vloženo 20. 11. 2021
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 22. - 28. listopad

Nejspíš tomu ani nebudete chtít věřit, ale už nám pomalu končí listopad! Čas nám opravdu utíká, takže jej musíme co nejlépe využít. V novém týdenním horoskopu se dozvíte, co vás čeká! A nebojte se, vždycky je něco, nač se těšit a z čeho mít radost!

sdílet článek na facebooku

Beran
Konečně máte ve svém životě jasno a chcete si užívat život podle vlastních představ. Spousta lidí vám poslední dobou nadmíru radilo a to vám nedělalo dobře. Začali jste vnímat, že to vůbec nejste vy a že se nejčastěji spoléháte na názory ostatních.

Býk
Máte před sebou plodné a kreativní období. Láska v milostném životě, ale i úspěch v tom pracovním na sebe příjemně navazují. Obecně by se dalo říct, že procházíte šťastným obdobím a v mnohém jste na sebe právem pyšní. I známí si té změny všímají.

Blíženci
Setkali jste se s dávnými přáteli. Možná to byl třídní sraz, nebo jste se po čase s kamarády sešli v oblíbené hospůdce. Jedno je jisté, úplně jste zapomněli, jak je příjemné vzpomínat na staré časy a smát se s lidmi, s kterými vás toho tolik spojuje.

Rak
Do ohnivého Střelce vstupuje tento týden kromě Slunce i Merkur. Právě ten umí rozehrát zajímavou komunikační hru mezi kýmkoliv. Pokud potřebujete pracovně něco urychleně vyřešit, tento týden je k tomu jako stvořený. Jenom směle do toho!


Lev
Jste aktivní člověk, který stále podniká nějaké výlety. Poslední dobou vám na tyto aktivity nezbývá tolik času, kolik byste si přáli. Bohužel tento stav zůstane neměnný ještě nějakou dobu. Musíte si totiž vyřešit pracovní, ale i milostné záležitosti.

Panna
Zklame vás jeden z přátel. Ten totiž stále častěji kouká na lidi okolo a buď se na jejich účet jízlivě baví nebo je závistivě pomlouvá. Vám se takové chování příčí a konečně jste pochopili, že tento jedinec je tím , kdo vám stále vysává energii.

Váhy
Doufali jste, že jistý jedinec z rodiny pochopí vaše narážky na to, že vám vůbec nepomáhá. Ostatní známí mají v jistých záležitostech plnou podporu rodiny, ale tato osoba spíš stále vyžaduje nějakou pomoc po vás, i když by to mělo být úplně naopak.

Štír
Jste až příliš zaneprázdnění vším ostatním, že vůbec nevnímáte sebe a své potřeby. Staráte se o rodinu, v zaměstnání fungujete na dvěstě procent a ještě si umíte najít čas na kamarády, kteří mají splín. Tělo si ale už říká dost a vy byste měli zvolnit.


Střelec
I když je sluníčka pomálu a stále častěji před sebou máme chmurné a deštivé dny, tak obrovskou přítrží bude vstup Slunce do vašeho znamení. Přinese vám činorodou energii plnou efektivity a píle a na špatnou náladu nebudete mít ani pomyšlení.

Kozoroh
Poslední dobou vám příliš nejde dotáhnout jisté pracovní záležitosti do konce. Není to pro vás moc příjemné, většinu času totiž platíte za skvělého zaměstnance s úžasnými výkony. Nyní se karta trochu obrací, ale nezoufejte, vše se rychle vyřeší.

Vodnář
Jste plni očekávání, co nového vám život přinese. V mnohém jste se posunuli dopředu a konečně máte pocit, že vedete takový život, jaký jste si vysnili. Nic ale není tak růžové, přesto jste si řekli, že se s nepřízní dokážete poprat se ctí. Jen tak dál!

Ryby
Hvězdy slibují, že nastává obrat k lepšímu. I když je podzim ve své nejtradičnější podstatě brán jako ten nejvíc chmurný, tak nadvláda mocného Slunce ještě umí ukázat svou nebeskou a hřejivou moc. Nebojte se této síly využít ve všech sférách.

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.