Home - Články - Týdenní horoskop 22. - 28. června

Týdenní horoskop 22. - 28. června

vloženo 20. 6. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 22. - 28. června

Čas dovolené se blíží. Do té doby však na každého čeká spoustu příležitostí, ale i nástrah. Přečtěte si týdenní horoskop a poznejte svoji budoucnost s dostatečným předstihem.

sdílet článek na facebooku

Beran
V práci procházíte poslední dobou poměrně náročným obdobím, které není žádný med. Ani tento týden tomu nebude jinak. Musíte se toho spoustu nového naučit a mnohdy máte pocit, že nestíháte mladším, či zkušenějším kolegům. Vše se ale časem zlepší.

Býk
Čeká vás náročná cesta. Ať už je tím myšleno cokoliv a to buď ve fyzické, či duchovní rovině. Jisté je, že se bude jednat o bolestivou záležitost plnou vzpomínek a bezesných nocí. Musíte si tím však projít a na konci z vás bude úplně jiný člověk.

Blíženci
S nadřízeným jste teď v práci na ostří nože. Nesouhlasíte s jeho názory a tak jste stále v nějakém konfliktu. Dokonce už začínáte uvažovat nad změnou zaměstnání, protože vám momentální situace ale vůbec nevyhovuje. Možná to bude to nejlepší řešení.

Rak
V milostném životě zažíváte hřejivé období plné lásky a porozumění. Protějšek plní, co vám na očích vidí. V pracovní sféře to však drhne. Nejste spokojeni s úkoly, které dostáváte od šéfa a ani s kolegy nemáte ideální vztahy. Koukáte i po něčem jiném.


Lev
Tento týden vás čeká spoustu nových zážitků a nevšedních situací. Možná jste zkusili nový koníček, nebo jste se začali bavit s novou skupinkou lidí. To vše vás může příjemně obohatit a navíc získáte zkušenosti, které ještě někdy v životě zúročíte.

Panna
Po finanční stránce nijak nestrádáte. A rozhodně jste na tom lépe než v uplynulých týdnech i měsících, přesto máte ale pocit, že nemáte dost, protože toho máte hodně v plánu. Přes letní měsíce se totiž chcete věnovat rekonstrukci, ale i změně vzhledu.

Váhy
S rodinou to momentálně moc neklape. S některými členy se nemůžete shodnout na základních věcech a to vás neskutečně rozčiluje. Vadí vám, že dané osoby jsou naprosto netolerantní a uznávají jen vlastní hodnoty a vy se musíte stále jen přizpůsobovat.

Štír
Pokud jste nadšenci přírodních materiálů a ručních prací, tak tento týden vsaďte na nějaký kreativní kroužek. Malujte na kamínky jen tak pro radost, nebo se dejte na keramiku, či jiné tvoření. Najdete v sobě skrytý talent a výsledky budou geniální.


Střelec
Poslední dobou chladne přátelství s osobou, která vám byla velmi blízká. Ani neumíte říct, proč tomu tak je. Vzájemné odcizení ve vás vyvolává zmatené pocity a neustále se snažíte dopídit toho, co se vlastně stalo a nesmyslně hledáte chybu jen u sebe.

Kozoroh
Budete na veřejnosti svědkem vyhroceného konfliktu, který kdyby nebyl tak nepříjemný a skoro až agresivní, tak bude spíš směšný. Přesto si ale uvědomíte, jak je důležité porozumění, a že často může dojít k něčemu, co jste vlastně vůbec neplánovali.

Vodnář
Oživení vašeho domova je něco, co vás momentálně moc baví. Stále vymýšlíte nějaké nové vychytávky a měníte, co se dá. Ne každý člen domácnosti bude z těchto změn nadšen, pak ale nakonec uzná, že vaše estetické cítění bylo správné a vypadá to skvěle.

Ryby
Poslední dobou vás nenechává chladnými velice příjemná osůbka, která vás dostala svým jemným a milým chováním. Již dlouhou dobu jste nepotkali tak ryzího člověka a nyní jste neskutečně šťastní, že jste na někoho takového ve svém životě narazili.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.