Home - Články - Týdenní horoskop 20. - 26. ledna

Týdenní horoskop 20. - 26. ledna

vloženo 18. 1. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 20. - 26. ledna

Díváte se do kalendáře a žasnete, jak to rychle utíká? Je to tak! Leden už je skoro na svém konci a rok 2020 je v plném proudu. Pokud se všechno nevyvíjí podle vašich představ, nezoufejte, rok bude ještě hodně dlouhý a jak se říká, jednou jsi dole, jednou nahoře. Kde budete v následujícím týdnu, to se dočtete v novém týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
V rodinných záležitostech to tento týden bude pěkně skřípat. Neshodnete se zejména s některým z rodičů. Mluví vám totiž do vašich osobních záležitostí a nejen, že občas bývají pěkně vlezlí, ale poslední dobou jsou jejich útoky skoro až nevhodné.

Býk
Doma je všechno v pořádku a vedete velice harmonický život. Každý den nezapomenete poděkovat přírodě a svým strážným andělům, že máte kolem sebe tak milující lidi a že jste všichni spolu a spokojení. Vaše děti vám vaši lásku mnohonásobně vrací.

Blíženci
Vedete momentálně extrémně společenský život. Scházíte se se svými kamarády, trávíte čas s rodinou, najdete si čas i na své ratolesti a kulturní záležitosti. Odrazí se to na vaší náladě a celkovému naladění. Budete hýřit vtipy i pozitivní láskou.

Rak
Odjakživa vás provází jisté nehezké trápení, které nelze jen tak jednoduše vyřešit. Tento týden se však objeví možnost, jak se s daným problémem nějak poprat. Nebude to však nic jednoduchého a bude vás to stát nemalé psychické, ale i fyzické úsilí.



Lev
Někdo, nebo něco vám poslední dobou ubírá vaši mentální energii. Musíte zdroj svého neštěstí najít a rychle se s ním nějak vypořádat. Hrozí vám, že jinak se z toho taky můžete sesypat. I přes nesmírné překážky dosáhnete nakonec kýženého úspěchu.

Panna
Váš šéf ochotně vyhoví vašim požadavkům. Jste velice překvapeni, jak to vše vezme a neřekne ani slovo proti. Tak nějak tušíte, že to nebude jen tak a máte pravdu. Hodí na vás povinnosti kolegy a vy tak budete vykonávat práci za dva, ale za jeden plat.

Váhy
Co se týče financí, tak si musíte trošku přiznat, že jste poslední dobou měli trochu nakupovací horečku. Po novém roce jste se nemohli nabažit slev a nákupní centra vzali útokem. Naspořené peníze tak rychle mizí v útrobách nejrůznějších řetězců.

Štír
Dostanete zajímavý tip na přivýdělek. S tím, abyste práci přijmuli dlouho váháte, ale nakonec souhlasíte. Nakonec se ukáže, že je to práce velmi složitá a máte s ní problém. Rychle se ale zaučíte a dokonce vás tato činnost bude bavit a uspokojovat.



Střelec
Stresujícím článkem vašeho momentálního života je rodinná atmosféra. Místo pohodového trávení času spolu se vám hlavou honí černé myšlenky a nemůžete spát. Dokonce chcete požádat o pomoc odborníka, ale bohužel nikdo váš nápad nepovažuje za dobrý.

Kozoroh
Zaměřte se tento týden jen na sebe a příjemné stránky svého života. Máte kolem sebe spoustu lidí, kteří vás milují, ale také vás čekají úžasná dobrodružství. Tak si nedělejte těžkou hlavu z toho, pokud něco nedopadne přesně podle vašich představ.

Vodnář
Pokud máte pocit, že se momentálně nacházíte v nepříjemné, či tíživé situaci, tak tento názor rychle změníte. Budete mít totiž jedinečnou možnost se setkat s příběhy lidí, jejichž osudy jsou více než pohnuté. Okamžitě si uvědomíte, jak se máte dobře.

Ryby
Koncem ledna nemáte příliš dobrou náladu a dalo by se říct, že se kazí snad vše, na co momentálně sáhnete. Rozhádáte se s někým vám velice blízkým a musíte i sami uznat, že za to trošku můžete vy a vaše neschopnost správně používat logické argumenty.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.