Home - Články - Láskohled 20. - 26. ledna

Láskohled 20. - 26. ledna

vloženo 17. 1. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 20. - 26. ledna

Bude vás v dalším týdnu hřát láska, nebo pocítíte chlad v srdci? Myslete ale na to, že pokud řešíte problémy ve vztahu, nebo pokud toužíte po vztahu novém, máte pořád ještě dost času na to, abyste Valentýna oslavili v souznění s milovanou osobou. Hlavní je pozitivní přístup a úsměv na tváři. Přejeme vám příjemné čtení!
sdílet článek na facebooku
Beran
Je nyní ideální období na lásku. Obzvlášť na tu nově vznikající. Nebojte se jít s kůží na trh a ukažte se v tom nejlepším světle, máte jedinečnou možnost zaujmout idola svých snů.

Býk
Konečně najdete někoho, kdo jen nevymetá večírky a je to člověk do života. Však si taky zasloužíte vedle sebe jedince, který má srdce na tom pravém místě a bude tady jen pro vás.

Blíženci
Rozhodně se tento týden nevyhýbejte kontaktu s opačným pohlavím. Máte totiž auru přitažlivosti, která k sobě vábí snad všechny jedince v okolí. To vám pořádně zvedne sebevědomí.

Rak
Poznáte jemnou a milou osobu, která sice nebude středem pozornosti, ale vy už máte dost hlučných a příliš aktivních jedinců. Naopak vám tato plachost přijde milá a vzrušující.



Lev
Dominantní a vůdčí typ k sobě nehledáte a ani vás nepřitahuje. Překvapí vás, že právě taková osoba vás k sobě doslova připoutá. Nebudete moct bez daného člověka být ani minutku.

Panna
S partnerem se momentálně nemusíte shodnout v některých názorech. Zejména co se týče vašich dětí, tak zde dojde k prvnímu většímu zaskřípání. Nakonec to však kompromisem vyřešíte.

Váhy
Ve své lásce máte oporu, která se jen tak nevidí. Jste spolu pořád, přesto si máte co říct. Když jde o vážné věci, tak se vás partner vždy zastane a vy víte, že je to ten pravý/á.

Štír
Partner vás tento týden lehce namíchne. Stačí jen maličkost a vy okamžitě vzplanete hrozným vztekem a dáte mu co proto. Mnohdy je v tom však nevinně, vy jste však jak na jehlách.



Střelec
Ve vážných vztazích dojde k výraznému obratu. Máte totiž pocit, že na vás váš protějšek stále víc a víc tlačí a nutí vás do věcí, které vám přijdou uspěchané. Raději byste zvolnili.

Kozoroh
Chladné chování vašeho partnera je vám cizí. Každý pokus o normální rozhovor však skončí hádkou. Máte toho na konci týdne tak akorát po krk a vyrazíte na zábavný víkend s kamarády.

Vodnář
Protějšek, který je pro vás ideální je vám doslova na dosah. Vy jste však zaslepeni pozlátkem u jiných jedinců, že nevidíte pod povrch. A srdce tohoto člověka je skutečně ze zlata.

Ryby
Vaše drahá polovička dělá, co vám na očích vidí. Skoro slepě vám naslouchá a ničím nepřekvapí, což vám začne po čase vadit. Mnohdy se vám zdá, že snad nemá ani svůj vlastní názor.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.