Home - Články - Týdenní horoskop 19. - 25. října

Týdenní horoskop 19. - 25. října

vloženo 17. 10. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 19. - 25. října

Budete přemýšlet nad tím, kam se v životě dál ubírat a zda na to máte dost sil. Někteří by raději měli ještě počkat a všechno si dobře promyslet, jiní budou sršet energií a všechno jim půjde samo od ruky. Posviťte si s novým týdenním horoskopem na to, co váš čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Beraní nátura touží po lásce a porozumění, ale zároveň jste zalezlí ve svém domově jak jezevci. Společenský život vám momentálně nic neříká a deštivé chmurné dny se na vás celkem negativně podepisují. Měli byste vylézt z pelechu a jít někam za zábavou.

Býk
Venuše je v trigonu s Uranem a díky tomu se vám neskonale daří v oblastech milostného, ale i rodinného života. Hned několikrát ucítíte tento týden ty pověstné motýlky v břiše a to vás povznese na úplně jinou úroveň. Čeká vás dokonce kouzelná událost.

Blíženci
Zkuste udržet tento týden emoce na uzdě. Vaše impulzivita může tento týden napáchat víc škod než užitku a pak byste některých slov mohli litovat. Pokud se navíc budete krotit, tak byste mohli nalézt způsob ke svému povýšení. Na to již dlouho čekáte.

Rak
Některé požadavky od šéfa vám přijdou absurdní. Občas navíc máte pocit, že vám zadává něco, co vůbec není ve vaší kompetenci a porušuje tak pracovní smlouvu. Chcete být v práci i kvůli vlastní radosti a tomu, že vás to baví, ale strhat se nenecháte.


Lev
Milý Lvíčci, baví vás tento týden navazovat kontakty a máte super výřečnou náladu. To vám usnadní vlastně úplně všechno, co se nyní ve vašem životě uděje. Jste doslova a do písmene lvi salonu a máte našlápnuto na hvězdnou kariéru bez zbytečných přešlapů.

Panna
Máte plno skvělých nápadů, díky skvělému sextilu Merkuru s vaším znamením. Jste doslova továrnou na kreativitu a nebojíte se toho využívat naplno. Však si také zasloužíte, aby se vám vaše snaživost vrátila. V práci i doma se konečně dočkáte ocenění.

Váhy
Momentálně se vám toho nasbírá moc. V práci se fakt snažíte, dokonce děláte přesčasy, ale přesto vidíte, kolik práce vám ještě chybí a to je značně demotivující. I doma se vám toho nakupilo a vy nevíte, kam dřív skočit. Je to opravdu náročný podzim.

Štír
Slunce tento týden vstoupí do vašeho znamení, milí Štíři, a to ovlivní vaše chování na dlouhou dobu. Ač tomu chmurné dny nenapovídají, tak tato jasná hvězda způsobí, že budete plni energie, ale i pozitivní nálady. Podzim je prostě váš velký oblíbenec.


Střelec
Jedno kamarádství vzalo za své, ale druhé je na obzoru. Dáváte si však dobrý pozor jaké informace s novým známým sdílíte. Po minulé zkušenosti, kdy jste zjistili, jak vás údajný kamarád pomlouvá a nenechá na vás nit suchou, se rozhodnete být opatrní.

Kozoroh
Zvládáte tento týden tolik aktivit, až je to k nevíře. Hlavně se u toho ale skvěle bavíte a tento nabitý program vás plně uspokojuje. Jste prostě rádi, když jste takto vytíženi a rozhodně v tom budete pokračovat i nadále. I vaše domácí hnízdečko dostane nový podzimní šat.

Vodnář
Vaše pověstná energie stagnuje, milí Vodnáři. Podzimní rovnodennost, chmurné deštivé dny, ale i přepracovanost si vybrala svou daň. Očekávejte případné výkyvy lymfatického systému, které vás mohou postihnout. Věnujte alespoň víkend pořádné relaxaci.

Ryby
Konečně se vám začne dařit. Merkur je ve velice příznivém trigonu s vaším znamením a přináší obrovský pracovní úspěch. Díky příznivé konstelaci hvězd jste daleko pracovitější, ale i spolehlivější než kdykoliv dřív. Povýšení vás nemine.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.