Home - Články - Týdenní horoskop 19. - 25. dubna

Týdenní horoskop 19. - 25. dubna

vloženo 17. 4. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 19. - 25. dubna

Květen je sice za dveřmi, ale duben ještě neskončil. Tento týden přinese celou řadu zvratů, tak si dejte pozor, ať si nepokazíte to, co se vám daří a nerezignujte ani v případě, že to v poslední době za moc nestálo. Každý den se může stát zázrak. Jděte mu naproti!

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš blízký příbuzný vám neskutečně pije krev. Začátkem týdne se ošklivě pohádáte a popravdě se vám s daným člověkem už ani nechce usmiřovat. Máte pocit, že vám bez něj bude líp. Daná osoba je ale na vás nehezky závislá a léčí si na vás své frustrace.

Býk
Merkur hned v pondělí vstupuje do vašeho znamení, milí Býci. Prohlubuje některé schopnosti související s intelektem a myslí. Budete více hloubaví a dokonce budete mít chuť poznávat, nebo se učit něčemu jinému. Rozum bude prostě hrát tento týden prim.

Blíženci
V pracovní sféře se výrazně posunete dopředu a dokážete, že vaše snaha a píle k něčemu skutečně byla. Již jste delší dobu v této oblasti očekávali nějaké příjemné změny a konečně jste se dočkali. I doma budou najednou všichni daleko spokojenější.

Rak
Vaše komunikace bude tento týden pomalá a rozvážná. Merkur vstupuje do znamení Býka a klade důraz na rozum a celkové uvažování. Vaše názory budou pevné a neměnné a dojdete k nim až po velice pečlivém uvážení. To pro vás není zase až tak obvyklé.
 

Lev
Očekávejte velmi příznivé období zejména co se obchodních transakcí týče. Možná už delší dobu uvažujete nad koupí nějakého pozemku, či nemovitosti, ale stále vám nic vhodného nepadlo do oka. To se má nyní konečně změnit. Tak neváhejte a jděte do toho.

Panna
Na svůj koníček máte konečně více času. Už jste ani nedoufali, že se váš život trošku uklidní. Hodně vám ale pomohla nová organizace času, kterou jste doma zavedli a máte pocit, že to přináší skutečné ovoce. Jste teď také daleko více spokojenější.

Váhy
Strach z investic tento týden mít rozhodně nemusíte. Štěstěna totiž stojí při vás a vy záříte na všech frontách. Již delší dobu přemýšlíte nad koupí něčeho finančně náročného: tento týden padne konečné rozhodnutí a opravdu toho nebudete litovat.

Štír
Moc nechápete jednání vašeho nového idola. Ze začátku vše vypadá jak zalité sluncem a vy se těšíte z romantických chvilek a třeba hned další den je všechno jinak. Musíte se sami sebe ptát, jestli je takový vztah pro vás - máte už raději stabilitu!


Střelec
Při vyřizování nějakých úředních či obchodních záležitostí narazíte na překážku, která by mnohé odradila. Ne tak vás, milí Střelci, váš intelekt jen tak někdo nepřekoná a nezapřete v sobě ani obchodního ducha. Velice rychle přijdete se skvělým řešením.

Kozoroh
Máte smysl pro tradice a jste velice zásadoví. Když se k tomu přidá Merkur v Býku, tak se tyto vaše libůstky jenom zesílí. Vnímáte to spíš jako velké plus a máte radost z dobře odvedené práce. Daří se vám hlavně proto, že máte ustálené pracovní zvyky.

Vodnář
Bohužel jste si toho poslední dobou naložili trochu moc. Jste doslova na roztrhání a nemáte moc času ani na sebe a to byste tak rádi zase začali s vašim oblíbeným koníčkem. Navíc se musíte potýkat s hejtry, kteří trapně komentují váš osobní život.

Ryby
Nejste moc vyrovnaní jedinci a lidé kolem vás se stále musí potýkat s vašimi výkyvy nálad. Není to příjemné pro nikoho z vás a postupem času začínáte zjišťovat, že stále více lidí ze svého okolí ztrácíte. Je čas zamyslet se nad sebou a svým jednáním.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.