Home - Články - Týdenní horoskop 18 - 24. února

Týdenní horoskop 18 - 24. února

vloženo 16. 2. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 18 - 24. února

Všechny znamení zvěrokruhu budou nadcházející týden zaskočeni. Jedni mile, druzí zase naopak. Jaký týden čeká vás a co můžete očekávat? Čtete v našem týdenním horoskopu!
sdílet článek na facebooku

Beran
Smůla se vám tento týden lepí na paty zejména v pracovní sféře. Delší dobu jste makali na jednom projektu. Ten se však nedopatřením techniky celý smazal a vy nyní můžete začít úplně odznovu. Náladu vám to rozhodně nezvedne a nemáte do toho vůbec chuť.

Býk
Se svými ratolestmi nyní vycházíte naprosto skvěle a věnujete se jim tolik, jak již dlouho ne. Odměnou vám bude jejich důvěra a krásné vzpomínky, které vám již nikdo nevezme. Vemte si z tohoto týdne dobrý příklad do budoucna, ať víte, co je důležité.

Blíženci
Peníze navíc se vám budou nyní náramně hodit. Nepohrdnete tedy prací navíc, či nabídce nějaké brigády. Nakonec se ukáže, že bylo fajn si vzít nějakou práci navíc, protože si toho všimne váš nadřízený a vy se tak v budoucnu můžete těšit na povýšení.

Rak
Snažíte se ze všech sil dokázat svému okolí, že jste v něčem výborní. Někdy však jdete doslova přes mrtvoly a vaše snažení je příliš urputné. Pokuste se trochu ubrat na plynu a uvidíte, že vše půjde daleko snáz. Jen příliš neslevujte ze svého cíle.



Lev
Neustále hledáte smysl života. Možná je to však naprosto zbytečné a vy byste se raději měli zaměřit a něco jiného, třeba na svou rodinu. Můžete se zaměřit i na dobročinnou činnost. Možná zde nakonec naleznete něco, co vás udělá dostatečně šťastnými.

Panna
Možná jste se rozhodli skončit s nějakou vaší neřestí, či zlozvykem a odvykání nejde zrovna podle vašich představ. Stále častěji si uvědomujete, že jste nervózní a obtěžujete svým nevrlým chováním lidi okolo sebe. Nebojte se požádat o odbornou pomoc.

Váhy
V zaměstnání vám to tento týden nevychází podle představ. Práce vám nejde tolik od ruky jako jiné dny. Neděláte si z toho však těžkou hlavu. Víte. Že bude líp. Navíc v práci panuje velice přátelská atmosféra a s kolegy se nyní opravdu stmelujete.

Štír
Máte před sebou pracovně náročný týden, který bude vyžadovat vaše plné soustředění. Na nic jiného vám nezbývá čas a ani energie, není divu, že o víkendu oceníte nějaké to povyražení s přáteli, které skončí v brzkých ranních hodinách. Ráno bude těžké.



Střelec
Venuše je vám nyní příznivě nakloněna pro osobní a milostný život. Tento týden je jako stvořený pro lásku, či nějaké vášnivé povyražení. Potkáte nové lidi a užívat si budete každé seznámení. Vaše příjemná komunikativnost jen dotvoří ideální obraz.

Kozoroh
Stále zkoumáte své možnosti a jste zvídavými osobnostmi. Není divu, že když vám blízký přítel nabídne účast na nějakém zajímavém semináři. Nebudete váhat ani chvilku. Nejen, že vám tato aktivita rozšíří obzory, ale budete se zde i nadmíru bavit.

Vodnář
Máte úžasnou schopnost se dívat na svět vždy z té lepší stránky a ztroskotancům dáváte druhé šance. Vaše dobrotivost je pověstná a karmu si prostě nemáte, čím pokazit. Dejte si však pozor na závistivce. Ne nadarmo se říká - za dobrotu na žebrotu.

Ryby
Připravte se tento týden na drobné roztržky, které vás můžou potkat ve vaší práci, ale i na domácím poli. Pokuste se tyto neshody nevnímat příliš negativně a neberte si je zas až tolik k srdci. Tak rychle jak přišly, tak rychle také zase odezní.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.