Home - Články - Láskohled 18. - 24. února

Láskohled 18. - 24. února

vloženo 15. 2. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 18. - 24. února

Jak pro vás dopadl Valentýnský týden? Vydařil se? Teď vám prozradíme, jestli dál pojedete na vlně lásky. Nebylo to ono, nebo jste trávili svátek zamilovaných sami? Neztrácejte naději! Všechno zlé se jednou v dobré obrátí. Bude to už nadcházející týden?

sdílet článek na facebooku

Beran
Kouzlo mezi vámi je doslova magické a vy si uvědomujete, že ne každý má takové štěstí jako vy, a může se pochlubit idylickým vztahem. Můžete být skutečně spokojeni a šťastni.

Býk
Stále častěji nalézáte zalíbení v pochybných individuí. Měli byste dát více na svůj rozum, než roztoužené srdce. Sednout na lep tomu nesprávnému jedinci není dobrý začátek lásky.

Blíženci
Snad se vám konečně tento týden podaří přesvědčit svůj protějšek k nějakému dobrodružnému výletu. Určitě se vám společný čas vyplatí a společně zažehnete novou jiskru vašeho vztahu.

Rak
Máte plnou hlavu jisté osoby ve vašem okolí. Bojíte se však, abyste nebyli zklamaní a proto jste trochu odtažití. Nemusíte se vůbec obávat a raději se poddejte tomuto krásnému citu.


Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 

Lev
Tento týden vám hvězdy v oblasti lásky skutečně přejí. V dlouhodobých vztazích se můžete těšit na harmonii. Nezadaní Lvi zase čeká parádní seznámení s někým naprosto okouzlujícím.

Panna
Snažíte se nedávat najevo své sympatie někomu ve vašem blízkém okolí. Dotyčný však váš zájem odhalí, a když se vy nechytáte iniciativy, tak se sám nebude otálet s pozváním na rande.

Váhy
Tento týden vám nepřinese dlouhodobou lásku snů. Zažijete však žhavé poblouznění, které vám zvedne náladu i sebevědomí. Poddejte se svůdníkovi, ale nedějte si naděje na pokračování.

Štír
S láskou jste momentálně tak říkajíc na štíru. Protějšek vás nyní neustále vytáčí i drobnými malichernostmi. Nezadaní Štíři zase zjistí, že jejich nový objev byla obrovská chyba.


JE TO MUŽ VAŠICH SNŮ? Vydrží váš vztah? Najděte shodu s vaším protějškem pomocí hvězd! Kontaktujte astroložku a kartářku Monu na t. 906 701 701!


Střelec
Kolem vás nyní panuje zvláštní čarovno, které oslňuje všechny jedince ve vašem okolí. Lidé na vás mohou oči nechat a vaše magická aura vám přinese zájem toho správného jedince.

Kozoroh
Stydlivost vás tento týden naprosto pohltí, což nechápete. Nedokážete ze sebe ve společnosti jisté osoby vyloudit kloudného slova a to vás hrozně štve. Chtěli byste spíše zazářit.

Vodnář
Bojíte se o vaši lásku. Neustále máte zvláštní pocit ohledně její věrnosti. Nejste však jen zbytečně podezřívaví? Zbytečná žárlivost mezi vás může zasadit semínko zlého sváru.

Ryby
Počáteční okouzlující láska již pomalu opadává a vy se na svůj protějšek díváte jinýma očima. Není to nic neobvyklého, důležité je to, že to, co nyní vidíte, se vám opravdu líbí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.