Home - Články - Týdenní horoskop 18.- 24. říjen

Týdenní horoskop 18.- 24. říjen

vloženo 16. 10. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 18.- 24. říjen

Zrozenci Štíra v zaměstnání zazáří a půjdou všem příkladem a Raci vstoupí do nového týdne pravou nohou a prožijí ho v klidu a pohodě. Všechno o všech znameních najdete v novém týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Moc se vám poslední dobou nedaří odpočinout si, přitom relaxaci potřebujete jako sůl. Hodně lidí ve vašem okolí vás upozorňuje, že s nedostatkem odpočinku to na vás brzo dolehne, ale vy si nedáte říct. Jistá událost vás ale donutí ke změně rozhodnutí.

Býk
Jste plni očekávání z toho, co vám přinese vaše nová práce nebo pozice. Na jednu stranu se trochu potýkáte se strachem, jestli to všechno zvládnete, ale na druhou stranu máte někde hluboko v sobě pocit, že jste ve správný čas na správném místě.

Blíženci
Kolem vás se pohybuje osoba, která není moc upřímná. Dokonce se zdá, že se vás v mnoha směrech snaží znemožnit. Možná se jedná o žárlivého kolegu, nebo o rádoby přítele, který vám závidí. Rozhodně se nyní na své okolí více zaměřte a dejte si pozor.

Rak
Máte vedle sebe obrovskou oporu. Váš protějšek si vás váží, umí vám dát najevo své pocity a toho byste si opravdu měli vážit. Ne každý má takové možnosti. Však sami víte, že jenom ve svém okolí máte kamarády, kteří v tomto ohledu značně strádají.


Lev
V mnoha ohledech vás v poslední době potkalo spousta ne zrovna příjemných záležitostí. Vy jste však odolný jedinec, který dokázal nepřízeň osudu ustát a dokonce umíte být i značně pozitivní. Vaše okolí se vám nepřestává divit a mnozí vás obdivují.

Panna
Finanční záležitosti musíte tento týden řešit okamžitě, protože by se vám to mohlo vymstít. Často se vám stává, že některé věci prostě vypouštíte a necháváte je až na poslední chvíli. Tento týden vám ale Mars radí, abyste si dali peníze do pořádku.

Váhy
Potkáte osobu ze své minulosti, která neumí dobře skrývat své emoce. Z nějakého důvodu je daný jedinec na vás dost naštvaný a setkání tedy nebude příjemné. Vy sami nemáte tušení, co jste danému člověku udělali, ale nemáte tu troufalost se ho zeptat.

Štír
V práci se vám momentálně báječně daří. Vedení je nadšené z vašeho pozitivního přístupu i toho, že jste pilní a své záležitosti děláte včas. To se však nedá říct o vašem kolegovi, který svou práci nedělá dobře a vy už si na to budete muset posvítit.


Střelec
Rodina je pro vás na prvním místě, ale nyní ji tak trochu zanedbáváte, protože máte hodně pracovních záležitostí. Je vám to trochu líto, protože jste doteď byli zvyklí rodině stále jen dělat pomyšlení. Oni si ale zvyknou a naučí se být samostatnější.

Kozoroh
S někým z vaší rodiny vám to momentálně moc neklape. Pokusili jste se dokonce o tom mluvit, ale došlo jenom k další zbytečné hádce. Upřímně jste z toho rozhození. Nejste totiž zvyklí na to, abyste v něčem stagnovali a nic se nakonec nevyřešilo.

Vodnář
Jste příliš zaneprázdnění novým vztahem a velkou láskou, než abyste si všímali některých okolních náznaků, které ale zase vnímá vaše okolí. Tomu se váš nový vztah nelíbí a hlavně nejsou spokojeni, kam to vše vede. Možná byste je měli více poslouchat.

Ryby
Doufáte, že se vám vaše finanční situace zlepší. Momentálně jste na tom dost bledě a stále musíte něco řešit a přepočítávat. Už jste ale pro zlepšení udělali hodně. Možná jste si našli novou a lépe placenou práci, tak nyní jen čekejte na výsledek.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.