Home - Články - Říjnový úplňkový horoskop lásky 2021

Říjnový úplňkový horoskop lásky 2021

vloženo 14. 10. 2021
čas čtení: 4 minuty

Říjnový úplňkový horoskop lásky 2021

Krásný podzimní úplněk nás čeká 20. října 2021 v 16:56 a bude ve znamení Berana. Prozradíme vám, co vám přinese jeho magická moc!
sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, tento úplněk ve vašem znamení pro vás bude bohatý na krásné zážitky a bohyně lásky Venuše je na vaší straně. Takže se můžete těšit na krásnou romantiku při svitu Luny, a o vášeň taky nebude nouze! Jen pozor na Slunce s Marsem, co se setkávají v protilehlých Váhách, a připomínají vám, ať nezapomínáte naslouchat přáním vašeho protějšku!

Býk
Planeta Uran ve vašem znamení Býka vám po celý letošní rok přináší do života pravidelné dávky změn a překvapení, a tento úplněk by mohl být dalším z takových významných dnů! Jeho beraní divokost přímo vybízí k tomu, aby se kolem vás děly věci, ať už se vám to líbí nebo ne. Pro štěstí v lásce je nutné držet krok s partnerem a jeho nápady!

Blíženci
Milí Blíženci, planetární konstelace vám teď v úplňkových dnech věští štěstí a úspěchy, akorát rošťácká Venuše v protilehlém znamení Střelce se vás rozhodla trochu poškádlit. Pro vašeho partnera bude nejvíc sexy, když dáte najevo, že máte v životě jasný směr a víte, co chcete, jenomže pro vás rozlétané Blížence je těžké rozhodnout se jenom pro jednu možnost!


Rak
Planety se pro tento úplněk seskládaly na obloze tak, že jako Raci to s nimi máte docela těžké – i když úplňkové noci nejspíš milujete! Málokdo se však bude umět naladit na vaší citlivost a pocity. Lidé kolem vás a nejspíš i váš partner budou řešit kdejaké plány a zážitkové aktivity, místo aby si dopřáli jen tak být a užívali si klid a pohodu romantických měsíčních nocí!

Lev
Venuše ve spřízněném Střelci a Luna v spřáteleném Beranu – obě tyto vládkyně citů a pocitů jsou teď naladěné na vaší vlnové délce! Takže úplňková vášeň na sebe jistě nenechá dlouho čekat, ovšem bude to chtít i trochu vaší iniciativy. Jako Lvi si ovšem nenecháte ujít žádnou příležitost zazářit, a zaujmout protějšek něčím výjimečným je parádní výzva!

Panna
Milé Panny, asi budete mít pocit, že vám energie tohoto úplňku jaksi „nesedí“. Jako kdybyste se neuměli naladit na to, co prožívají ostatní kolem vás a vaše drahá polovička. Ale je to v pořádku, hodně planet je totiž ve vzdušných a ohnivých znameních, takže jako typicky zemské znamení opravdu nejste ve svém živlu a zasloužíte si dopřát odpočinek a nic neřešit!


Váhy
Tento úplněk, když je Slunce ve vašem znamení Vah, je pro vás mimořádně významný a silný. A protože ve Váhách je také Mars, připomíná vám, ať ve vztazích pro samou lásku nezapomínáte taky na sebe, své potřeby a přání. Vždyť ono se to s láskou k partnerovi nakonec vůbec nemusí prát, tak si klidně řekněte o to, po čem toužíte, ať už je to cokoliv!

Štír
Váš protějšek vás může touto dobou trochu zaskočit tím, že si bude chtít o různých věcech hodně povídat a na váš vkus to bude až příliš mnoho slov a rozumového rozebírání, než aby se raději dal volný průchod citům a pocitům. Je ovšem potřeba, abyste si i vy jako Štíři uvědomili, že někdy to prostě s logikou a jasnou komunikací dotáhnete v lásce nejdál!

Střelec
Milí Střelci, o tomto úplňku a v době kolem něj jste právě vy miláčky Venuše, takže ve štěstí v lásce vás jen málokdo trumfne! Můžete se tedy těšit na krásnou úplňkovou romantiku, a pokud jste zatím nezadaní, právě teď přichází nejlepší doba to změnit! Ani se o to nemusíte příliš snažit, štěstí v podobě té správné polovičky si vás už najde!


Kozoroh
Planety na obloze vás pro tento úplněk trochu míjí a největší dávku milostného štěstí rozdávají jinde, ale ani vy Kozorozi nakonec nemusíte přijít úplně zkrátka. Bude to ovšem chtít trochu víc tolerance k nápadům a taky pocitům vaší polovičky. Musíte si uvědomit, že tady nejde o to, co má jakou prestiž a co jak bude vypadat před okolím, ale jenom o vás dva!

Vodnář
Hvězdy na obloze se na vás usmívají příznivým světlem, milí Vodnáři, takže vaše štěstí v lásce by teď v úplňkovém čase nemělo nic zkalit! Můžete si dovolit být taky trochu iniciativní, protože budete mít dar empatie a snadno se vžijete taky do potřeb a přání vaší drahé polovičky – nebo třeba nové známosti? Pro nezadané Štěstěna přeje Amorovým šípům a nové lásce!

Ryby
Planeta lásky Venuše v divokém Střelci není pro vaší klidnou rybí povahu zrovna to pravé ořechové. Možná budete mít v těchto dnech potíž držet krok s vaším protějškem a jeho nápady, hlavně pokud se narodil ve vzdušném nebo ohnivém znamení. Sblížit vás však mohou aktivity, které souvisí s uměním a tvořivostí, to vás bude oba dva bavit.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.