Home - Články - Láskohled 18.- 24. říjen

Láskohled 18.- 24. říjen

vloženo 15. 10. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 18.- 24. říjen

Láska je vážná věc! Přečtěte si, co na Vás čeká, kdy byste si měli dát pozor a kdy se zbytečně nezahrávat s ohněm! Poznejte i Vy svůj týdenní horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Občas máte chuť svůj vztah ukončit. Něco se stane, nebo to neklape jak má, nebo jste přesvědčení, že to nemá žádnou budoucnost. Po čase se zase uklidníte a vše bude opět růžové.

Býk
Občas potkáte zajímavého jedince, s kterým vyrazíte na rande. Nikdy se z toho ale nevyvrbí něco vážnějšího, jen plytké vztahy bez závazků. Vy už byste raději něco serióznějšího.

Blíženci
Tento týden je pro lásku jako stvořený. Možná byste rádi zašli s někým na rande, nebo vyrazili za zábavou. Máte nyní otevřené možnosti a můžete si dělat, co chcete. To vás baví.

Rak
Konečně se vedle vás objevil někdo, kdo je přesně podle vašich představ. Sice je tento jedinec obestřen tajemstvím a moc vám toho o sobě neřekl, ale vy věříte, že se to změní.


Lev
Ozve se vám váš ex s nabídkou spolupráce. I když se jedná o lákavou záležitost, tak jste odmítli. Myslíte si, že to nebude dělat dobrotu a navíc si má podle vás ex postranní úmysly.

Panna
Máte před sebou období plné lásky a vášnivých chvilek. Vaše nová známost se vyvíjí velice dobře, až skoro nad očekávání a vy si nemůžete nabažit jeden druhého. To je přece skvělé.

Váhy
Věříte, že ta pravá osoba na vás tam někde čeká a že ji potkáte. Musíte jít ale svému štěstí trochu naproti. Doma na pohovce nikoho nepotkáte, vyrazte proto do víru velkoměsta za zábavou.

Štír
Snažíte se slepit váš dosavadní vztah, jak se dá. Ale musíte být k sobě upřímní, už to není jako na začátku a vaše vzájemná láska jde od desíti k pěti. Zbytečně se oba trápíte.


Střelec
Potkali jste někoho atraktivního, kdo se vám věnoval a měl zájem. Postupem času se vás ale nabažil a šel zase o dům dál. Byla to povrchní osoba, která za to ale vůbec nestála.

Kozoroh
Váš vztah je v mnoha ohledech ideální. Chováte se k sobě pěkně a máte se rádi. Trošku vás ale mrzí, že máte každý odlišné tempo. Partner by nejraději jenom odpočíval a vy naopak.

Vodnář
Tento týden potkáte skvělého človíčka, který se nebojí vyjádřit svůj názor. To vám ze začátku hodně imponuje, ale postupem času se občas za jeho hrubější chování budete stydět.

Ryby
Konečně zavládla domácí pohodová atmosféra, ale stálo vás to hodně úsilí. Oba dva jste spolu museli hodně mluvit a probírat nepříjemné záležitosti. Teď už je to konečně za vámi.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.