Home - Články - Týdenní horoskop 15. - 21. dubna

Týdenní horoskop 15. - 21. dubna

vloženo 13. 4. 2019
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 15. - 21. dubna

Další týden přináší další nové zážitky. Čeká vás týden plný pracovného úspěchu, nebo se dočkáte nové příložitosti v seznámení. Čtěte a dozvíte se více!

sdílet článek na facebooku

Beran
Nudou tento týden trpět rozhodně nebudete. Máte toho až nad hlavu a do toho si plánujete další a další aktivity. Jarní úklid jste úspěšně zvládli. Pilujete jen nějaké drobnosti a teď máte chuť na nějaké pořádné dobrodružství. Je čas vyrazit na výlet.

Býk
Kolem se pohybuje tolik lidí, kteří srší jarní náladou, že toho máte tak akorát dost. Ne, že byste neměli radost z jara, či byste měli špatnou náladu. Jen nemáte chuť se jako někteří přetvařovat. Umíte si užít života aniž by to musel vědět celý svět.

Blíženci
Spousta nových změn ve vašem životě vám přineslo nejen velkou míru radosti, ale také starosti navíc. Mnohdy nevíte kde vám hlava stojí a bojíte se, že jste si nabrali příliš velké sousto. Věřte však, že se vám vše v dobrém vrátí a budete spokojeni.

Rak
Snaha se někdy příliš nevyplácí. Pokusili jste se pomoct někomu známému a ten nakonec pomoc obrátil proti vám. Nejen, že se zachoval velice nevděčně, ale také vás urazil a pomluvil u ostatních lidí. Je jen na vás, jak se k této situaci nyní postavíte.



Lev
Tento týden se budete cítit velmi energicky a fyzicky i psychicky zdatně. Do všeho půjdete po hlavě a nezaleknete se žádného nelehkého úkolu. Vše také půjde hladce jako po másle a složitější problémy budete nyní zvládat levou zadní. Jen tak dál.

Panna
Slepě důvěřujete svým známým a kamarádům a to se vám tento týden může nehezky vymstít. Jistá osoba vás dost podrazí a vůbec si nebudete brát servítky. Máte ještě tendenci tohoto jedince kvůli jeho těžké životní situaci omlouvat. To ale nedělejte!

Váhy
S opačným pohlavím si tento týden opravdu užijete. Nejen, že hvězdy nahrávají zábavnému flirtu, může se dokonce stát, že z nezávazného pošťuchování se může vyvrbit i něco vážnějšího. Netlačte však na pilu, všemu se totiž musí nechat volný průběh.

Štír
V práci můžete dosáhnout úžasných výsledků. Planety jsou vám nyní velice příznivě nakloněny a díky tomu se vám daří vše, na co momentálně sáhnete. Paprsky štěstěny tedy využijte naplno a nebojte se v práci požádat nadřízeného třeba o zvýšení platu.



Střelec
Stále častěji vykukující sluníčko, jarní počasí a pučící život okolo vás naplňuje radostí vaše zimou zkřehlé srdce. Užíváte si každého nového rána a vstáváte do nového dne s velkou radostí. To se podepíše na vašich milostných i pracovních vztazích.

Kozoroh
Šéf má tento týden na vás více nároků než jindy. Snažíte se splnit všechny jeho požadavky. Ke konci týdne však zjistíte, že se jedná o doslova nemožný úkol. Budete si tedy muset sbalit část práce i domů na víkend a doufáte, že se to nebude opakovat.

Vodnář
Tento týden si dejte pozor na unáhlené reakce, které vás můžou stát harmonii v domácnosti, ale i klid a pohodu na pracovišti. Raději si třikrát rozmyslete, než něco vypustíte z úst. Později byste toho mohli litovat, i když byste byli třeba v právu.

Ryby
S rodinou chcete podniknout tento týden, co nejvíce věcí. Chcete jim vynahradit, že v zimě jste toho příliš moc spolu nepodnikali. Vaše ratolesti budou z toho nápadu naprosto unešení. Takové nadšení jste sami nečekali a máte z toho obrovskou radost.

|<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.