Home - Články - Týdenní horoskop 13. - 19. prosinec

Týdenní horoskop 13. - 19. prosinec

vloženo 11. 12. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 13. - 19. prosinec

Prosinec se rozběhl jako závod na sto metrů! Bude to rychlovka a než se nadějeme, máme tu konec roku! Pro mnoho z nás budou ale následující dny trochu uspěchané. V práci budeme dohánět resty a ve volném čase nakupovat dárky. Nezapomínejte však, že práce ani utrácení za dárky nejsou v životě tím nejdůležitějším. Hlavní je cítit se dobře! K tomu vám pomůže nový týdenní horoskop.

sdílet článek na facebooku

Beran
Vánoční čas si skutečně užíváte. Milujete vánoční výzdobu a užíváte si magických chvilek. Vánoce na vás vždy působili tak trochu kouzelně a máte pocit, že se vám v tomto období i skvěle daří, jak po milostné, tak po pracovní stránce. Jen tak dál!

Býk
Máte skvělý smysl pro humor, který umí ocenit vaši kamarádi, ale i náhodní jedinci. Vznáší se kolem vás velmi veselá a pozitivní aura, která k vám umí lidi dokonale připoutat. Veselost a štěstí se k Vánocům báječně hodí, takže jste na výborné cestě.

Blíženci
Adventní období se u vás nese v tak trochu smutném duchu. Chytlo vás nějaké to nachlazení a vy si tak neužíváte všech vánočních radovánek, o které byste jinak měli zájem. Trochu vás to mrzí, zas na druhou stranu jste rádi, že se můžete pořádně vyléčit.

Rak
Máte vše připraveno a nyní už netrpělivě očekáváte sváteční chvíle s rodinou. Ohledně Vánoc jste dost tradičním jedincem, který vyznává klasiku a nechává se podmanit kouzlem smažené ryby i zdobením vánočního stromu. Hektické chvíle naopak nevnímáte.


Lev
Jste plni očekávání, co od letošních Vánoc můžete čekat. Prožíváte je ve velice intenzivním duchu a u vás doma to dýchá vánoční hřejivou atmosférou. Přesně tak jste si to představovali. Konečně prožíváte Vánoce v takovém duchu, o jakém jste vždy snili.

Panna
Vánoce už vám nepřijdou atraktivní jako dřív. Jeden člen rodiny si celkem nevybíravě vymáhá pozvání k vánočnímu stolu. Vy byste ale raději, kdybyste jedny Vánoce mohli strávit v poklidu jen v kruhu své nejbližší rodiny. Moc se vám to ale nedaří.

Váhy
Konečně se ve vašem životě něco děje. Celý podzim jste proleželi buď vy, nebo někdo z rodiny v posteli kvůli nemocem. Nyní se tak trochu vše kolem vás uklidňuje a vy si zase můžete užívat a jezdit na vaše milované výlety. Zima vás nijak nemůže omezit.

Štír
Dejte si tento týden pozor na své zdraví. Po velice náročném podzimu máte oslabenou imunitu a na vašem těle je to znát. Přes svátky byste si měli odpočinout a dobrým jídlem zahnat stres i špatnou náladu. Ať se vám váš životní styl brzy nevymstí.


Střelec
Jste plni elánu a dobré nálady. Máte všechno hotovo a ještě nacházíte čas, abyste pomáhali svým kamarádům i rodině při všeobecných vánočních přípravách. Vy sami si z ničeho moc velkou hlavu neděláte a užíváte si vánočních příprav a radovánek.

Kozoroh
Máte před sebou hektické období. I když se Vánoce kvapem blíží, tak spoustu věcí ještě doháníte. Většinou to ale moc řešíte a jste velcí perfekcionalisté. Musíte mít vše krásné a dokonalé a když se vám toho nedaří docílit, tak se cítíte frustrovaní.

Vodnář
Povedlo se vám to! Už máte vše nakoupené, nachystané a jen se těšíte na příjemné chvíle strávené s rodinou. Konečně si užíváte pohodové chvíle plné vánoční atmosféry. Nebylo tomu tak ale vždy. Museli jste se naučit nestresovat se a trochu se uvolnit.

Ryby
V práci to máte nyní pohodové. Tak nějak jste se na Vánoce připravili a teď už jen doděláváte malé drobnosti. Hned se cítíte líp, když víte, že máte v zaměstnání volněji a můžete začít věnovat pozornost čistě rodinnému životu a vánoční atmosféře.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.